среда, 27. октобар 2021.

Dodiku, Kumu Narko Klana: Vlado Crta Đajić je, na UKC RS, po tvojoj i naredbi Kostreševića, tajno liječio bjegunca od zatvora - na pet godina presuđenog NarkoDilera Bojana Raonića; Boban Kusturić, tvoj pilot, narkodilera Raonića je helikopterom dovozio na liječenje (DOKUMENTI)

Milorad Dodik, Kum NarkoKlana

Piše: Slobodan Vasković


1.

U Odgovoru “Miloradu Dodiku, Istrebljivaču Srpskog Naroda&Crvenoj Sekti: Tek ćeš drhati kao prut”, povodom njegove psihotične, bolesne, maliciozne krivične prijave protiv mene (jer se krije iza porodica oboljelih od korone, što pokazuje kakav je to ogavan patološki tip), objavljenom 25.10. o.g., pozvao sam ga da javno učini sljedeće: “Daj objasni Puku kako je Vlado Crta Đajić liječio “Generalovog” logističara, narkodilera i falsifikatora, Bojana Raonića na UKC RS Banjaluka i to u vrijeme dok je za njim bila raspisana potjernica, jer je pravosnažno presuđen na pet godina zatvora”.

NarkoDiler Bojan Raonić
u Marbelji, Kavčanin iz RS

2.

Međutim, Dodik, Kum Narko Klana i Istrebljivač Srpskog Naroda, nije ni pisnuo, a kamoli objasnio Puku kako je NarkoDiler Raonić liječen na UKC RS ne samo krajem 2019. godine, već i u avgustu i novembru 2020. godine i martu 2021. godine. Iako je još uvijek u bjekstvu.


Siniša Kostrešević(u sredini) direktor Policije NarkoKlana
I Vlado Crta Đajić, saradnik Škaljaraca I Kavčana

3.

Svaki put ti si, preko Siniše Kostreševića, naredio Crti Đajiću da primi i liječi NarkoDilera i svaki put ga je helikopterom dovezao tvoj pilot Boban Kusturić.


NarkoPilot Boban Kusturić i Dodik, Kum NarkoKartela

4.

Sve to vrijeme, dok je Đajić, po tvom nalogu i uz Kostreševićevu inciijativu, liječio NarkoDilera Raonića, on je zvanično bio u bjekstvu, jer je pravosnažno presuđen na pet godina zatvora zbog falsifikovanja dokumenata i krađe identiteta koje je prodavao najvećim NarkoBosovima u Regiji; Cijena falsifikovanog dokumenta iznosila je od 10.000 KM pa naviše, a o tome je svjedočio i tvoj Škaljarac Miloš Božović kojeg je godinama čuvao Mladen Milovanović, visoki policijski funkcioner, po nalogu tvog direktora Policije Siniše Kostreševića. I sastajao se i sa Raonićem.

Škaljarac Miloš Božović

5.

Sud BiH presudio je pravosnažno Bojana Raonića (rođen 29.01.1983. godine) na pet godina zatvora 11.11.2019. godine, Presudom broj: S1 2K 024760 19 Kž 12. 


presuda Raoniću

6.

Za razliku od tebe koji si Patološki Lažov, objavljujem dokumente iz UKC RS iz kojih se jasno vidi da je Bojan Raonić 18. avgusta 2020. godine primljen u Urgentni centar UKC RS u 09 časova i 21 minut.

Raonić u UKC RS BL od 18.08.-24.08.2020.
Kontrola u UKC RS BL 24.11.2020.

Potom je smješten na Abdominalnu hirurgiju i, nakon svih izvršenih pregleda i provedenih šest dana na liječenju, 24.08.2020. godine otpušten je iz UKC RS. Vjerujem da je bio smješten u VIP apartmanu.


Opet je NarkoBjegunac odvežen helikopterom Vlade RS, pilot Bojan Kusturić, a na kontrolni pregled došao je tri mjeseca kasnije, 24.11.2020. godine.


Pregledan je i otpušten na još jedan helikopterski let.


NarkoPilot i NarkoM ilioner Boban Kusturić

Koliko ste bahati i pogrešno mislite da ste nedodirljivi pokazuje i podatak da je Raonić pod svojim pravim imenom svaki put priman u UKC RS Banjaluka, što je zaista izvrstan podatak, jer je neizbrisiv i krucijalan dokaz tvoje, Kostreševićeve i Đajićeve povezanosti sa NarkoKlanovima.


7.

Možeš li ti sada na bilo koji način, čak i lažima, objasniti Narodu kako dozvoljavaš da u sred korone, kada građani nisu mogli pristupiti UKC-u RS u Banjaluci, NarkoDiler koji je u bjekstvu od Suda BiH, bude dovežen helikopterom Vlade RS, čuvan od Kostreševića, obavi sve potrebne preglede, leži u bolnici i napusti UKC bez ikakvih problema? Vladinim helikopterom?!


Milorad Dodik, Kum NarkoKartela

Postoji samo jedno racionalno i istinito objašnjenje - Zato što si to ti naredio!!!


8.

Raonić, očito, ima problema sa zdravljem, jer je ponovo dovežen na UKC RS 05.03.2021. godine i na Abdominalnoj hirurgiji proveo četiri dana. Bio je smješten kod Crte Đajića sve do 09.03.2021. kada je otpušten u 07. časova i 20 minuta. Helikopteri Vlade RS koje vozi Kusturić baš rano lete.

NarkoDiler Raonić na UKC RS od 05.03.-09.03.2021.
                                                         kontrola 18.03.2021.

Zaista pokazuješ veliku empatiju prema velikim NarkoDilerima pa je Kusturić, 18.03.2021. godine ponovo helikopterom dovezao bjegunca od pravde Raonića u UKC RS na kontrolu. Isti dan je i otišao. Gdje se krio?!


Dokumenti koje objavljujem svjedoče u kolikoj mjeri štitiš svoje NarkoDilere. I to u vrijeme dok ste ti i tvoji vašljivci bjesomučno pljačkali na nabavci opreme za borbu protiv korone, a oboljele "liječili" industrijskim kiseonikom. Koji si ti Monstrum! 

UKC RS Banjaluka

9.

Raonića su nakon martovskog liječenja, po tvojoj naredbi prebacili tajno u Beograd gdje je bio sve do prve polovine aprila, 2021. Sasvim sigurno je u Beogradu 26.03.2021. godine dogovarao poslove sa narkoticima sa tvojim beogradskim narkokapetanima. Nekoliko puta je prelazio u Zvornik, o čemu sam pisao, gdje se nalazio sa Kumovima Zvorničkog NarkoKartela.


NarkoKum Stevanović, Narko"General" Mijatović,
šef Kavčana u RS Ilić-Tigar


Prelazio je ilegalno čamcem preko jezera, a prevozio ga je Esad Tuhčić, pripadnik Policijske uprave Zvornik po naređenju načelnika Aleksandra Vasiljevića, pripadnika Zvorničkog Narko Kartela.

10.

Sada da pojasnim, preciznije podsjetim, zašto si ti Istrebljivaču Srpskog Naroda, toliko pažljiv prema velikom NarkoDileru Raoniću pa mu na uslugu daješ i Crtu Đajića i direktora Policije Kostreševića i Bobana Kusturića, zajedno sa Helikopterskim servisom RS: Zato što je Raonić logističar Ogranka Kavačkog Klana u Republici Srpskoj kojim komanduje Dejan Ilić Tigar.

NarkoDiler Raonić

11.

Osim Raonića, logističar je i njegov zet Desko Babić, a "radili" su na liniji Španija, Belgija, Holandija. Oni su, dok Raonić nije zaglavio, kako stvari stoje, u zatvoru, bili glavni igrači Ilića-Tigra, zaduženi za velike transporte droge koji se odvijaju preko Zvornika, ali i za tržište zvorničke i lozničke regije (Srbija).


Bojan Đokić Đurđo

Za distribuciju su zaduženi Rade Simić Coki i Bojan Đokić Đurđo, kum tvog Narko “Generala” Siniše Mijatovića.

Narko"General" Mijatović
Osim njih, Nedeljko Radić Struja, preko kojeg lihvari tvoj gradonačelnik Grada Droge Zoran Stevanović, zadužen je za prebacivanje narkotika u lozničku regiju, gdje ih rastura Milan Popović Škembo.

Dejan Ilić Tigar

11.

Tvoja empatija je tim jača, jer je Dejan Ilić Tigar jedan od suvlasnika i osnivača “Prointera”, tvoje Krovne firme KriminalnoZločinačke hobotnice koju vodiš.


12.

Uz to, Dejan Ilić Tigar je intimus Siniše Kostreševića, direktora Policije NarkoKlana, kojem je kupio automobil “Pasat” i pomogao izgradnju kuće u Banjaluci. Kostrešević je u nju ugradio čuveni crveni mermer iz Šekovića, što mu je, takođe, dao Ilić; Kuću je izgradio novcem od narkotika kojim ste trovali djecu u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. (nastaviće se)