субота, 9. октобар 2021.

Životinjska farma: ministru Pašaliću, mentalnoj truleži, sem vile i privatnog mosta, opština Čelinac gradi i privatni put

piše: Slobodan Vasković


Već sam objavio da mentalna nakaza Boris Pašalić, privodi kraju nove vile u Čelincu, ali i da mu ta opština gradi most do nje.

Privatni Pašalićev most koštaće siromašnu opštinu 800.000 KM.


Nije tu kraj Pašalićeve bolesne gradnomanije: Potreban je i novi put do privatnog mosta, pa je on trasiran mimo Regulacionog plana.

Prolazi kraj objekta FK “Čelinac” što nije slučajno, jer su se Sektaši nameračili  na zemljište na kojem se objekat nalazi.


Naravno, objekat će biti porušen, a na njemu će neka od Sektaških firmi da gradi.

Radove na ovom pljačkaškom projektu (vila-most-put) izvodi firma “MG Mind”, koja je vlasništvu Mladena Milanovića Kaje, Režimskog Tajkuna koji stoji i iza gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Pašalić se baš razmahao - uskoro otvara laboratoriju, pa je u novoj zgradi Sektaške firme “Inkoprom”, čiji je vlasnik Zoran Bajić, blizak prijatelj Igora Radojičića, “kupio” poslovni prostor od 200 m2. 


Bajić je mjezimče Sektaša koji vode Čelinac, jer mu se placevi prodaju ispod svake cijene - 60 KM/m2.

Kada se “Inkopromu” treba pogodovati, obavezno se u dnevni red opštinskog parlamenta iznenada ubacuje “vanredna tačka” - Poklonimo Bajiću najskuplje placeve. I Poklanja mu se, a on vraća kroz poslovne prostore i stanove.


Pašalić ima udio i u laboratorijama “Akva Lab” i “Alfa Lab”, iako se ne vode na njegovo ime.


Bajić i "Inkoprom" grade i u Banjaluci, a u novom stambeno poslovnom objektu, koji je još uvijek u fazi izgradnje, u ulici Gorana Vučkovića u Banjaluci, Vlado Crta Đajić kupio je cijeli sprat (biće i bazen kao "spuštalica").

Đajić je sprat zgrade platio  milion KM, što sam već objavio. (nastaviće se)