субота, 30. октобар 2021.

“Poručniku” Dodiku: Reci Narodu ko je tvoj “Generał” na aplikaciji “Skaj”?!

Piše: Slobodan Vasković


1.

“Poručniče” Dodik, nisi dogurao do Generała, ali jesi do Istrebljivača sopstvenog naroda i Komandanta “GeneralŠtaba” NarkoKlana, koji razara BiH/RS/Narod u Republici Srpskoj.


2.

Istina, ne razaraš samo ti BiH; Činiš to zajedno sa Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem, ali ti Istrebljuješ Narod u Republici Srpskoj; I to sistematično, strpljivo, svakodnevno, iz sata u sat, iz minute u minutu…


3.

Jasno ti je da ovim tekstom nastavljam da ispunjavam obećanja javno data u Odgovoru na tvoju bolesnu krivičnu prijavu protiv mene, koji sam, pod  naslovom, “Miloradu Dodiku, Istrebljivaču Srpskog Naroda&Crvenoj Sekti: Tek ćeš drhati kao prut”, objavio 25.10.o.g.


4.

Da ne bude da samo ja tvrdim, a da ti, prethodno, nisam ponudio priliku da odgovoriš, evo Javno te Pitam: Odgovori Narodu čije kodno ime je “General” na Skaj aplikaciji koju su koristili/koriste najveći kriminalci u Regionu, među njima i NarkoMesari Veljka Belivuka?


5.

Pitanje je postavljeno tebi, jer je riječ o tvom “Generalu”, koji je koristio Skaj aplikaciju, pa, samim tim, i Skaj-telefon. Naravno, za narkoposlove, ali i neke druge o kojima sada neću šire. Sve u svoje vrijeme.


6.

To nije Siniša Mijatović, takođe “General”, ali u regiji Zvornik; On je oblasni Narko”General”, a ovaj “General” sa Skaj aplikacije htio je da se dvostruko prikrije - Mijatovićevim kodnim imenom među velikim NarkoDilerima iz Zvorničke regije, kako bi u slučaju da se “provali” aplikacija on bio zaštićen. Reklo bi se oprezan kriminalac. 


7.

Međutim, probijen je i on i Skaj i njegovo kodno ime, kao i pravo; Vrlo ti je blizak, a na tebi je da odgovoriš o kome je riječ? Imaš vremena do sutra, neka bude do podne.


8.

Pošto si ti, “Poručniče”, kako tvrdiš, čovjek od Zakona, postavljam ti Javno pitanje u skladu sa Zakonom o slobodi pristupa informacijama!


Ukoliko do podne ne odgovoriš ko je tvoj “General” sa Skaj telefonom i sa Skaj aplikacije, ja ću.


9.

Naravno, ukoliko se odlučiš da kažeš o kome je riječ, možeš da saopštiš i sve njegove veze i poslove; Ako ti je mrsko “zbog prezauzetosti”, ja ću detaljno, u nizu tekstova! 


10.

Evo i pitanja No2: Smatraš li da je Vlado Crta Đajić prijavljujući tužilaštvu “manjak jednokratnih hirurških maski” i to veće količine, u magacinu Kliničke apoteke UKC Republike Srpske, prijavio sam sebe? I koliko su vrijedile te maske? I kako su nestale?


12. 

Na ovo pitanje možeš odgovoriti do sutra, ali i do prekosutra, pošto je prvo baš poteško i vrlo vrlo gadno po tebe; Ne samo pitanje, već odgovor na njega i sve ono što uz odgovor slijedi.


Ne zaboravi, do sutra: Tačno u Podne! (nastaviće se)