четвртак, 14. октобар 2021.

Otkrivam Ko je pojeo sva jaja, pavlaku i plazma keks na UKC RS; Za tri obroka pacijenta UKC dnevno izdvaja nevjerovatno "velikih" 2,65 KM; Objavljujem i Profile botova Sekte koji, po zadatku, truju javnost lažima i bolesnim komentarima, braneći Dodika, Crtu i ostale Vođe Crvene Sekte

Piše: Slobodan Vasković


1.

Grobar Vlado Crta Đajić, direktor UKC RS Banjaluka, zlikovac bez presedana, nalazi se pred smjenom, ali ako ga i uklone sa čelne pozicije nekadašnje zdravstvene justanove koju je pretvorio u gubilište, ostaće njegovi zločini koji moraju biti teško kažnjeni, jer su počinjeni protiv zdravlja stanovništva.


2.

Đajić je krao i krade na svemu - od razlike u cijeni između industrijskog kiseonika koji je davan pacijentima teško oboljelim od Covid 19, a plaćen je kao lijek “medicinski kiseonik”, što je, najmanje, za trećinu skuplji od tehničkog, preko nabavke termalnih kamera, svih drugih vrsta nabavki, a pacijentima je uskraćivao i pravo na hranu, jer im se, umjesto obroka, služe splačine.


3.

Grobar Đajić je u junu ove godine izjavio da je ishrana na UKC-u na svjetskom nivou.

“Kao što pratimo sve standarde u medicini, tako pratimo i standarde u ishrani. Naši pacijenti dobijaju hranu koja je po svjetskim standardima što se tiče sastava, kalorija i količina. Vjerujte, oko 150 ljudi je svaki dan pred mojom kancelarijom, a 0,1 odsto se žalilo na kvalitet hrane u UKC”, rekao je Đajić i slagao ne trepnuvši.


Njegove laži pokušala je odbraniti nesavjesna, laživa Radmila Baldić, magistar nutricionizma, uposlena u UKC RS, koja je prije par dana u javnost izašla sa jelovnikom za trudnice koji postoji samo u njenoj Sektaškoj glavi i nigdje drugo.


4.

Zapitala se - ko je pojeo jaje, čitavu pavlaku, čaj i plazma keks od 150 grama?


Pa pojeo je Đajić sa svojom organizovanom zločinačkom grupom koja hara UKC-om u kojoj je i Baldićeva! Uz saglasnost i učešće Milorada Dodika, šefa Crvene Sekte!

5.

Nakon toga, iz UKC RS su, koristeći Mladena Ilića, predsjednika Skupštine grada i pripadnika Sekte kao "konobara", u javnost izašli sa jelovnikom za pacijente koji leže na UKC RS Banjaluka. 

6.

Moji izvori iz UKC RS tvrde da nikada ništa sa tog jelovnika nisu vidjeli kao obrok i navode da se za doručak, maksimalno, daju dvije šnite hljeba, komadić najlošije salame i navodni čaj. 


Da Baldićeva, kao i Đajić lažu, potvrđuje i Ugovori o nabavci hrane za 2021. godinu koje je UKC RS Banjaluka potpisala sa firmama “Novoteks” iz Banjaluke i “Trnisa” iz Laktaša.


7.

Sa “Novoteksom” je ugovor potpisan 16.08.2021. godine; razbijen je na deset lotova, napisan na 32 strane, a ukupna vrijednost iznosi 744.527 KM.


8.

Vlasnici “Novoteksa” su pripadnici mafijaške porodice Milaković-Selak.


9.

Sa firmom “Trnisa” iz Laktaša, UKC RS potpisao je ugovor 27.05.2021. godine u vrijednosti od 222.863,5 KM za nabavku voća i povrća.


10.

Kada se saberu ova dva ugovora, dođe se do računice da je UKC RS za ovu godinu izdvojio za ishranu pacijenata 967.390,5 KM.


To znači da se na dnevnom nivou (967.390,5:365) za hranu za pacijente u UKC RS izdvoji 2.650,38 KM.


Kako je u UKC RS hiljadu pacijenata, koji trebaju imati tri obroka, onda se dobijeni dnevni utrošak podijeli sa 3.000 obroka, pa račun kaže da jedan obrok UKC RS plaća 0,88 KM.


11.

Tri obroka dnevno za jednog pacijenta, UKC RS plaća čak 2,65 KM.


Nakon ovih brojki potpuno je jasno ko je zaista pojeo sva jaja, pavlaku i plazma keks!     


12.

Uprkos svemu, rukovodstvo UKC RS nastavilo je sa agresivnom kampanjom kako je hrana koju daju pacijentima izvrsna, a histerične laži branili su i podržavali botovi SNSD-a, kojima komanduju notorni Dodikovi poltroni Radovan Kovačević i Denis Šulić. Oni su ti koji naređuju govor mržnje, psovke, uvrede, bolesne konstatacije. Bitno je to znati. Botovi su samo njihov kanal!

Radovan Kovačević

U nastavku teksta objavljujem dio Sektaške botovske mreže koja djeluje na brojnim portalima, počevši od onih režimskih, pa nadalje.


Denis Šulić

Ista grupa botova štiti i stupidne, sve bolesnije istupe Milorada Dodika, a karakteriše ih to da se predstavljaju kao “zgodne djevojke” sa prezimenima iz naših krajeva. 


Uz to, regionalno su organizovani, pa koriste prezimena tipična za regije.


Dio Botova iz Sektaške mreže bolesnika