петак, 3. септембар 2021.

Zvornički NarkoKartel otpočeo pljenidbu imovine “Alumine”: Izvršioci stigli uz podršku Sudske policije/ Naredbu izdala sudija Kartela Jelena Todorović


Piše: Slobodan Vasković


Zvornički NarkoKartel otpočeo je udar na “Aluminu” - U firmu su u 11 časova stigli jedan sudski izvršilac Osnovog suda Zvornik u pratnji pet sudskih poloicajaca.


Naredbu im je izdala sudija Jelena Todorović, sluga Zorana Stevanovića, jednog od Kumova NarkoKartela Grada Droge i Gordana Pavlovića Gocija, vlasnika kriminalne firme “Pavgord”.


Pavlović i Stevanović

“Kod ovog suda u toku je izvršni postupak tražioca izvršenja Pavgord DOO Foča, protiv izvršenika Alumin D.O.O. Zvornik, radi izvršenja, v.sp. 122.630.541,00 KM.

Potrebno je da za dan 3.9.2021. godine, u 11:00 sati, na adresi Alumina DOO Zvornik, Karakaj, obezbjedite asistenciju sudske policije, kako bi sudski izvršilac nesmetano proveo izvršne radnje, sa ciljem da zaplieni imovinu Alumine”, navela je u naredbi Todorovićeva.


Međutim, imovina “Alumine” nalazi se na skoro 200 hektara i njena zapljena za jednog Izvršitelja i pet policajaca je nemoguća misija.


Stoga je Sudski izvršitelj, kojeg je Todorovićeva iznenada poslala da plijeni imovinu “Alumine” nakon dva sata provedena u toj firmi, tokom kojih je zaplijenio određeni broj stvari, otišao po podršku - da traži od Todorovićeeve veći broj sudskih izvršilaca i policajaca! 


Ovaj postupak je početak kraja Zvorničke firme iz koje je ranije opljačkano 1,7 miljardi KM, a namjerava se oteti dodatnih 800 miliona KM, o čemu sam detaljno pisao i u tekstu "Zadnji let iz Kaunasa: Opljačkali 1,7 milijardi KM do 2013., a sada Kartel Romanov i Zvornički NarkoKartel otimaju još 800 miliona KM; Vodeći Sektaši ćute, jer su svi umiješani", koji sam objavio danas.


Ukupna pljačka iznosiće 2,5 milijardi KM, što je za vladajuću Crvenu Sektu sitnica!