четвртак, 30. септембар 2021.

Uzorke kiseonika u Banjaluci i Prijedoru uzimao “Supermen”: Zločinačka Bagra falsifikuje i prijeti: Ogroman strah od zatvora ih tjera u nove greške

Piše: Slobodan Vasković


Zločinačka Bagra, koja godinu i po dana nemilosrdno uništava zdravlje stanovništva, posebno osoba teško oboljelih od COVID 19, na osnovu navodnih nalaza o ispravnosti kiseonika koji je davan pacijentima, prijeti krivičnim prijavama, progonom i svim što tim Neljudima padne na um.


U kolikom su strahu svjedoče početničke greške koje su načinili kako bi, brže bolje, došli do bilo kakvog “nezavisnog” nalaza koji bi “potvrdio” njihovu ispravnost.


Pažljivo pogledajte vrijeme kada su uzeti “uzorci” u Banjaluci i Prijedoru, a oba je uzeo Siniša Dikić.


U Prijedoru, u bolnici “Mladen Stojanović”, Dikić je “uzorak” uzeo u 15 časova i 20 minuta, 28.09. o.g.


U Banjaluci, u UKC RS, Dikić je “uzorak” uzeo u 15 časova i 55 minuta, 28.09.o.g.





Kako je Dikić mogao stići iz Prijedora do Banjaluke za samo 35 minuta i još uzeti uzorke u obje zdravstvene ustanove?! Nikako, osim u najvlažnijim snovima Zločinačke Bagre ili, pak, da je Supermen, što Dikić izvjesno nije, inače se ne bi bavio uzimanjem uzoraka.


Od Prijedora do Banjaluke potrebno je, najmanje, sat vremena, a sa najluđom vožnjom oko 50 minuta; Ne postoji ni minimum šanse da se stigne za 35 minuta. Osim ako Dikić nema moći teleportovanja.



Treba primijetiti i da se firma “Linde”, koja je radila Izvještaje o ispitivanju, ogradila navodeći da se on odnosi samo na uzorak koji im je donešen, nikako na sve količine koje se nalaze u navedenim bolnicama.



Uzorke su im mogli kupiti u bilo kojoj specijalizovanoj prodavnici u Beogradu.


I, najvažnije, gdje su Izvještaji o ispitivanju kiseonika koji je pacijentima davan proteklih godinu i po dana? Zašto njih ne objave? Zato što ih nemaju, jer su sve vrijeme pacijenti dobijali industrijski gas! (nastaviće se)