петак, 22. април 2016.

Treptač treperi kao da Papak gori

piše: Slobodan Vasković

Svaka isfrustrirana šuša danas sebi želi dati na značaju, pa tako i Darko Banjac, šef DNS-a u Kozarskoj Dubici i Papak u Narodnoj skupštini RS.

Kako bi Urbi et Orbi pokazao koliko je važan, bitan, jak, moćan, mnogopoštovan… Darko Banjac je na službeno vozilo Narodne skupštine RS, koje koristi, stavio Treptače pa Trepti po Dubici i svim okolnim selima. Čak i po Donjoj Gradini. Jadnik.

Banjac nije u rangu funkcionera koji mogu koristiti treptače, ali pošto je u rangu Bitnog Papka, onda mu je sve dozvoljeno. Možda da i pregazi koga hoće taj isfrustrirani skorojević. Ne bi bilo prvi put da funkcioneri Režima zgaze, ubiju, pobjegnu, prikriju…

Možda bi trebalo staviti Treptače na svakog Papka, ali ne na auto, već na glavu im, kako bi narod mogao da razlikuje Papke od Poslanika. Pa kad im je do treptanja, neka trepte cijeli mandat.

Banjac nije običan Papak, on ima čak i svoj put, poznat u Dubici kao Put Papka. Na kojem se ponešto svrnulo, o čemu sam već pisao.

I tako se sada Papak vozi Putem Papka, a Treptači trepere, dok Banjac gori od sreće i ponosa.

Istovremeno, oni koje je Papak izlagao, gore od muke, pa gađaju zgradu Opštine Dubica jajima. Što pokazuje da nemaju ni u glavi, a ni u jajima.