недеља, 17. април 2016.

Narko diler Čubrilović nakon likvidacije opljačkan/Nestala 4 miliona Evra?!

piše: Slobodan Vasković
Nebojša Čubrilović, narko diler iz Slovenije, koji je, oktobra prošle godine, likvidiran u Banjaluci, imao je u stanu u kojem je živio 4 miliona evra, potvrđeno mi je iz nekoliko različitih bezbjednosnih izvora.
Oni navode da je taj novac nestao neposredno nakon što je Čubrilović likividiran.
U popisu oduzetih stvari prilikom uviđaja nema evidentiranog novca, niti je Tužilac, koji je vršio uviđaj, obaviješten o bilo kakvom novcu.
Moji izvori tvrde da je novac nestao neposredno prije početka uviđaja/dolaska Tužioca, a unutar bezbjednosnih struktura RS postoje nezvanične optužbe i brojne spekulacije o tome, kao i o činjenici da je ubijeni Čubrilović imao odlične kontakte sa visokim političkim krugovima u Banjaluci.
Da je novac nestao, saznalo se nakon zahtjeva članova porodice ubijenog da im se kaže gdje su pare! 
Za samo dvadeset dana na potezu Banjaluka-Gradiška izvršene su tri likvidacije:
19. septembra ubijena je Rada Dojčinović (Jošikova voda kod Banjaluke); Dojčinovićeva je sestra nekada žestokog banjalučkog momka, što ne mora značiti da je njena likvidacija poruka/osveta. Ali se ne može ni isključiti, pošto je istraga bez ikakvih odgovora;

01. oktobra ubijen je Nebojša Čubrilović, narko diler iz Slovenije (Banjaluka);

10. oktobra ubijen je Milan Vujičić, žestoki momak koji je dovođen u vezu sa trgovinom narkoticima (Gradiška).

Dojčinovićevu je likvidirao profesionalac, Čubrilovića je likvidirao profesionalac, a i Vujičića je likvidirao profesionalac.


Policija i Tužilaštvo nisu do sada učinili ništa na rasvjetljavanju ovih predmeta.