понедељак, 11. април 2022.

Zgužvani


Sad treba domisliti Dodiku kako je sve "napad na RS" u situaciji kada je "napadnuta" i FBiH! Cvijanovićeva ne može domisliti ništa, to je opštepoznata stvar


Piše: Slobodan Vasković


1.

Dan je potpuno zgužvan.


2.

Velika Britanija uvela je sankcije Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović, što je Dodik bijesno prokomentarisao "Znaš koliko me zaboli, da ne budem vulgaran za britanske sankcije…”.


Onda se odjednom previo od bola, pokazao da ga je baš pogodilo, okrenuo ćurak te je optužio Jelenu Trivić, Igora Crnatka, Branislava Borenovića, Mladena Ivanića i PDP da su mu oni uveli sankcije.


3.

Izanđao je i ogavan Dodik do mjere da ga je otužno gledati. 


4.

Baš me "iznenadilo" što nije optužio zaista “ozbiljnog” kandidata Nenada Nešića, svoje kriminalno čedo, koji je dio njegovog Klana.


5.

Oglasila se i Cvijanovićeva, videći sve “kao poruke Republici Srpskoj”, što je notorna laž, tvrdeći kako ona “štiti" Ustav RS, koji je Dodik davno zgazio nogama i blablabla…; “Ne videći” kako njeni mlađani pratioci voze automobile, privatne, u vrijednosti od 80-90 hiljada KM. Što je sigurno od plate koju primaju da nju štite, dok ona “štiti" Ustav RS, koji i ne postoji, jer ga je Dodik zgazio do neprepoznatljivosti.


6.

Trivićeva je hladnokrvno pomela Dodika, nabijajući ga u mišiju rupu.


7.

Nakon toga je Dodik angažovao “dodatne snage”, među kojima je i potpuno kriminalizovana i teško kompromitovana sektaška hostesa Sanja Vulić, koja ne misli do podne jedno, a od podne drugo, jer uopšte ne misli. 


Da misli ne bi obavijestila ubicu Daria Jekića, svog bivšeg vozača, da mu se sprema akcija hapšenja. Učinila je to po nalogu Slobodana Radinkovića, načelnika PU Doboj,


Jekić je izbjegao hapšenje, ali je Vulićeva i dalje u dohvatu organa gonjenja.


8.

Potom se oglasio i Nešić iz neke rupe, ali zaista ne mogu prenositi šta je taj Dodikov narkogmaz i perač narkonovca rekao.


9.

Nisu stigli Dodikovi sektaški jurišnici ni da se konsoliduju, a uslijedile su sankcije SAD-a Asimu Sarajliću, prvom operativcu SDA i Bakira Izetbegovića i Gordani Tadić, nekadašnjoj tužilačkoj vedeti Dragana Čovića i Milorada Dodika.


Cvijanovićeva će ih sigurno okarakterisati kao “poruku RS”, a Dodik kao “ručni rad” PDP.


10.

Šta će reći Izetbegović nije ni bitno, poruku, vrlo jasnu, je dobio; Isto kao i Čović koji će već naći način da pokaže “optimizam” - odavno je Tadićeva za njega Žrtveni jarac.


Hm, valjda će i kriminalci iz pravosuđa shvatiti!


11.

Međutim, sankcije su ništa kakav debakl je doživio Dodik u Narodnoj skupštini RS gdje su oboreni njegovi besmisleni “Veto”stavovi, listom usmjereni protiv interesa RS.


12.

Nije mu pomogla ni podrška Nešićevih trojanaca (dijela njih).


13.

Sad treba domisliti Dodiku kako je sve "napad na RS" u situaciji kada je "napadnuta" i FBiH! Cvijanovićeva ne može domisliti ništa, to je opštepoznata stvar.


14.

Zgužvan, ali vreo dan, lagano curi ka svom kraju; Pred nama su još vreliji. A mnogo je onih za zgužvati! (nastaviće se)