петак, 22. април 2022.

NarkoKlupko Nenada Nešića

Nenad Nešić 
piše: Slobodan Vasković

Počeli su padati narkodilerčići Nenada Nešića, velikog perača novca Kavačkog klana u RS i narko dilera.

Miloš Nikolić

Miloš Nikolić kojeg je uhapsila SIPA, 21.04.o.g., pratilac je Ministra za ljudska prava i izbjeglice Miloša Lučića i pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih službi u BiH.

Miloš Nikolić je "pao" kada je deset kilograma spida prodavao prikrivenom istražitelju, pripadniku policije Republike Hrvatske, koji je sarađivao sa SIPA. Nije pao na osnovu Skajaplikacije.

SIPA (ilustracija)

Spid je smeće, sintetička droga, i na njemu nije velika zarada, ali je činjenica da je pratilac ministra Lučića diler. Takođe je činjenica da Nikolić ne bi bio Lučićev pratilac da nije poslušnik Nenada Nešića, Lučićevog šefa.

Miloš Lučić

Miloš Lučić je član DNS-a, a u daljem tekstu ću podsjetiti na porodične narkokriminalne veze Nenada Nešića.

Mladen Lučić

Miloš Lučić je brat Mladena Lučića, Nešićevog kuma; Njih dvojica su suvlasnici kriminalne narkofirme "Legend" preko koje su u, u vrijeme dok je Nešić bio direktor JP Putevi RS (oktobar 2020.) reketirali putare, a istovremeno radili i narkotike, posebno pranje novca.

Glavni ubirač reketa tada je Nešićev brat Predrag, koji je vlasnik kriminalne  firme "N trade".

Predrag Nešić
Mladen Lučić je odbornik u SO Istočna Ilidža.

Daleko su dogurali Nešići i Lučići - suvlasnici su velikog apartmanskog kompleksa u opštitni Trnovo (Obućina bare), a izgrađen je od narkonovca koje su Nešić&co oprali kroz taj projekat.

To je ujedno najveći projekat pranja narkonovca u protekle dvije godine. Pisao sam o tome detaljno.

Miloš Lučić je lažni Crnogorac, a na poziciju ministra dolazi nakon što je Nešić, po nalogu Milorada Dodika, krajem 2020. godine poslao dotadašnjeg šefa DNS-a Marka Pavića na "višegodišnji odmor" i postavio Nešića.

Prije njega, kandidat za ministra bio je Mlađen Božović, ratni i poratni kriminalac, presuđivan. Božović je sada šef kabineta Miloša Lučića. Božović je punac/tast Predraga Nešića.

Mlađen Božović

Predrag Nešić ponaša se kao vlasnik Istočnog Sarajeva. Odnedavno je u sukobu sa Adijem Nukićem batinašem Elvisa Keljmendija i Aleksandra Nikolića, koji je u pritvoru još od 16.11.2021. godine.

Aleksandar Nikolić je, zarazliku od Miloša Nikolića, veliki narkodiler.

Adi Nukić
Do sukoba između Predraga Nešića i Nukića došlo je iz "porodičnih razloga", a Našić mu je nekoliko puta pokušao napraviti klopku; Nakon toga, Nukić ga je "umirio" tako što mu je zaprijetio objavom eksplicitnih "međuporodičnih snimaka".

Aleksandar Glavaš
Miloš Nikolić je tek peš u cijeloj ovoj narko priči, ali Nešićev i Lučićev peš, uz to i policajac, a od njega se može početi odmotavati cijelo Nešićevo narkoklupko kojem pripada i Aleksandar Glavaš, narodni poslanik DNS-a..

Veljko Vukelić i Milorad Dodik

Nešića, Lučića i Glavaša stvorio je Veljko Vukelić, Dodikov kum i pripadnik međunarodnih kriminalnih grupa. (nastaviće se)