петак, 22. април 2022.

Jelena Trivić ponovo na udaru Beštija, čiji će napad biti još jedan neizbježni, potpuni fijasko Nenajedenih Svinja

Jelena Trivić

Piše: Slobodan Vasković


1.

Mali Zli Patuljak Draško Stanivuković, intimus narkogangstera Nenada Nešića, nastavlja sa svojim malicioznim udarima na Jelenu Trivić, kandidata Opozicije za jednu od dvije inokosne funkcije (sasvim realno predsjednika RS) na predstojećim izborima u BiH.


2.

Nakon što je uvidio da se raznim podmetanjima, napadima preko šljama kojim je okružen, plaćenim napadima Nenada Nešića koji stoji iza ucjena i prijetnji što se upućuju Trivićevoj, ne može nametnuti kao kandidat za predsjednika RS, Stanivuković je promijenio način udara.


3.

Odjenom Iluminacija: “Prosvjetljenje” da je on taj koji najviše podržava Trivićevu, nudi se na raspolaganje, ali ona to, navodno, ne prihvata.


“Sve kapacitete i političke i druge sam dao Jeleni na raspolaganje. Međutim, ona procjenjuje da je snažnija ako djeluje bez mene, to je njena odluka, a moje je da poštujem”, izjavio je Mali Zli Patuljak, dodajući da Trivićeva ima njegovu punu podršku.


4.

Na ovaj način, Neradnik i Nula pokušava da se, providnom manipulacijom, nametne kao neko vrlo bitan čija je podrška neophodna; Iako je on već dobru godinu na zalasku karijere i biće, izvan svake razumne sumnje, najmlađi politički penzioner.


5.

Njegova “puna podrška” ne znači ama baš ništa ni Trivićevoj niti bilo kome iz Opozicije, jer je Stanivuković, dajući prednost tajkunima u odnosu na građane, favorizujući kriminalce u odnosu na poštene i časne profesionalce, pokazao svoje pravo, vrlo vrlo zlo, pokvareno, korumpirano i podmuklo lice.

6.

Istina je da je njemu potrebna podrška Trivićeve kako bi pokušao povratiti urušeni rejting i zapanjen sam da mu ona tu podršku daje. Uprkos činjenici da je izložena stalnom maltretiranju i brojnim napadima od njega i iz njegovog najužeg kruga. 


7.

Stanivuković je samo jedan od Psiho tipova na političkoj sceni BiH/RS koje će procesi što su počeli netragom odnijeti. Na deponiju na kojoj mu je i mjesto.


8.

Da li Stanivuković svojom malicioznom “podrškom” može nanijeti štetu Trivićevoj i pomoći Miloradu Dodiku, što mu i jeste cilj? Ne može, jer spasa nema ni njemu ni Dodiku. O Nešiću ne treba ni polemisati.

9.

Koliko je Mali Zli Patuljak zaista bolestan svjedoči njegova fotografija iz Jasenovca, najvećeg srpskog stratišta i Grada mrtvih.


Na slici na kojoj je okrenut leđima Jasenovačkom cvijetu (fotografija emitovana 21.04.o.g.), on pokazuje nadmoć na tom Svetom mjestu, umjesto pijeteta prema žrtvama.

Takvu fotografiju sebi može priuštiti samo bolesna osoba; Nikako ličnost koja poštuje jeziva stradanja Srba, Jevreja, ali i drugih naroda, u sistemu ustaških logora smrti.


10.

Stanivuković je nebitan, ma koliko ga “mediji” forsirali i ma koliko, radeći u korist Dodika, pokušavali na sve načine okrnjiti izvanredan rejting Trivićeve. Uzalud.


Istraživanja su pokazala da ona ima prednost koja je za Dodika nedostižna, a o kojoj Stanivuković može samo sanjati. I ta prednost se povećava iz dana u dan.


11.

Ništa tu maliciozni, pokvareni, podmukli i prljavi Stanivuković ne može učiniti. Ma koliko nastavio sa svojim naricanjem što nije kandidat za neku od inokosnih funkcija.


12.

Ocvala Narikača, što on jeste, imao je plan da dvije godine (od lokalnih izbora 2020.- do opštih 2022.), sa pozicije gradonačelnika Banjaluke, na koju je došao primarno glasanjem građana protiv Sekte, a ne za Stanivukovića, vodi kampanju za nominaciju Opozicije za predsjednika RS.


13.

Uz pomoć grupe plaćenika, vrlo opasnih namjera, koji su smatrali da mogu, nakon Dodikovog odlaska, preuzeti Republiku Srpsku kao privatno vlasništvo, pokušali su staviti Opoziciju u svoju funkciju; Kada im to nije pošlo za rukom, napali su na Trivićevu uz pomoć Nešićevih kriminalaca, a nakon što je i to propalo, malicioznom “podrškom” pokušavaju unijeti novi nemir u redove Opozicije.


Svaki od tih pokušaja pokazao se kratkog daha, jer iza njih stoje amateri koji smatraju da ih opljačkani milioni čine nadljudima, iako je tek riječ o beštijama i toksičnim poltronima koji su do para došli služeći vjerno i pokorno Gospodaru, za šta su nagrađeni zaštićenom trgovinom narkoticima, reketirajem, otimanjem iz budžeta…


14.

Stanivuković, kao i oni što stoje iza njega, su završena priča: To je bio i ostao Skup Nenajedenih Svinja koje bespovratno odlaze u prošlost. (nastaviće se)