субота, 16. април 2022.

Mračnjakova Vila - gradnja uštavljenom kožom građana je pri kraju

piše: Slobodan Vasković 


Nisam se odvavno provezao kraj imanja Slavka Mitrovića, Prvog Mračnjaka Milorada Dodika, da bih vidio dokle se stiglo sa izgradnjom njegove nove vile pravljene od najrjeđih materijala - uštavljene kože građana Republike Srpske.

15.04.2022.

Posljednji put sam bio 26.10.2021. godine, ali kada sam se provezao juče, 15.04.o.g., imao sam šta i vidjeti- vila je gotovo završena, sva blista, što je pravi kontrast narkoRežimu koji se raspada. 

15.04.2022.

Uštavljena koža građana, prethodno brutalno oderana, ugrađena u nju dala je izvrsne rezultate - vila je izvanredna.


Zaista, sa Mitrovićervog apsekta vrijedilo je pljačkati, otimati, pretvarati u roblje, ponižavati građane.

15.04.2022.

Slavko Mitrović je, da podsjetim, Prvi Mračnjak Milorada Dodika i ideolog njegove sulude politike radio je ubrzano na gradnji svoje vile.


26.10.2021.

Ovo su fotografije iz oktobra prošle godine, a sada je to već daleka prošlost. Kao što će uskoro biti i njegova nakazna ideološka stanovišta. Mračnjak je aktivan učesnik najvećih pljački Milorada Dodika, njihov suorganizator iz sjene.

26.10.2021.

Vila se gradi u Slatini (kod Banjaluke), naravno otetim parama, i to ubrzano da bi Crni Savjetnik mogao što intenzivnije da se posveti kreaciji monstruznih planova za biološko uništenje naroda koje sprovodi Milorad Dodik.

26.10.2021.

Rad na uništenju Srba je tradicija u Mračnjakovoj porodici započeta još u Drugom svjetskom ratu, a nastavljena i krajem prošlog vijeka kada dolazi za Dodikovog savjetnika (1998. g.). i  svih ovih godina 21. vijeka. 

Nastaviću da pratim tok izgradnje Maksove (Maks od Mračnjak) vile, sve do njenog konačnog završetka, kako bi na vrijeme obavijestio građane o kraju radova plaćenih njihovom oderanom kožom i preporučio im da se previše ne približavaju tom zdanju, jer nije nikako dobro za mentalno, ali ni fizičko zdravlje.