петак, 15. април 2022.

Dodik iza Crvenih Linija: Pokušaće žrtvovati preostali narod koji nisu uništili njegovi podmukli otrovni beskičmenjaci petokolonaši, pljačkaši, probisvijeti, narkodileri i otrovni šljam uz čiju pomoć, što je tragedija, još uvijek vlada

Foto: Pixell


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik potpuno je dezorijentisan, prestravljen i u panici; Svjestan da je prešao sve Crvene Linije i da ne može nazad, ali i da nema gdje naprijed. Sem u incidente prekratkog vijeka trajanja.


2.

Pokušava da se sakrije iza naroda, kako bi ga još jednom provukao “ispod broda”, kao što je to bezbroj puta učinio u proteklih petnaest godina vladavine, teško, brutalno, sirovo, surovo pljačkajući  i ponižavajući isti taj narod.


3.

Sada bi Dodik da narod brani teške posljedice njegove antinarodne politike, čiji je cilj bio samo njegovo lično bogaćenje i šake odabranih poltrona i klimoglavaca koji su, zahvaljujući činjenici da su beskičmenjaci, poslušnici i poltroni  bez ikakvh skrupula, spremni na svako zlo, oteli milione. Ukupno milijarde.


4.

Narod bi trebao da brani Uzurpatora, PsihoPatološku individuu koja je poništila sve insitucije u Republici Srpskoj, pretvarajući ih u alate za pljačku po principu “spržene zemlje”.


5.

Ostao je još samo narod, ogromna većina na ivici egzistencije, u beznađu, satrveni nasilnicima, banditima i bagrom uz čiju pomoć Dodik surovo vlada.


6.

Sada Dodik namjerava da taj narod koji, kako je to en puta tokom svoje kriminalne karijere pokazao, prezire, postavi ispred sebe kao živi štiti, pa organizuje “protest”, a da se ne zna protiv Koga niti Zašto?!


7.

Ko je Napao “institucije Republike Srpske” koje postoje tek formalno, dok je, suštinski, odavno iz njih isisana svaka moć odlučivanja i stavljena u Dodikove pohlepne šake?


Kristijan Šmit?


Kako će Šmit napasti “institucije” RS, ako ga RS, odlukom Narodne skupštine, ne priznaje za visokog predstavnika, a odlukom Dodika tretira kao “Turistu”?


Ili je Dodik priznao Šmita kao visokog predstavnika tako što u Službenom glasniku nije objavljen Zakon o nepokretnoj imovini RS, a trebao je biti objavljen 14.04.0.g.?!


8.

Ko tu ne poštuje institucije RS? NarkoKleptokratskiIzdajnički i Ubilački režim Milorada Dodika. Bar je to jasno!


9.

To što Željka Cvijanović kaže da “Zakon o imovini ostaje na snazi” ne znači ništa dok se ne objavi u Službenom glasniku RS.


10.

Zašto bi bilo ko protestvovao protiv sankcija Dodiku? Posebno što on tvrdi da mu ne smetaju.


Ako su mu, pak, postale smetnja, neka ide sam pred ambasade zemalja koje su mu uvele sankcije i protestvuje - Razapne šator, to mu je “patent”, i ne miče se dok mu ne ukinu sankcije. Pa ako treba ni narednih nekoliko decenija!


11.

Dodik je, pljačkajući narod, primitivno i vulgarno ponižavajući sve i svakog, sam sebe doveo u situaciju da mu budu izrečene sankcije pojedinih zemalja; Šta ima da se protestvuje zbog toga? I to, kojeg li licemjerstva, pod sloganom “Sloboda” za onog koji je svaku slobodu oduzeo građanima, zgazio Ustav, Narodnu skupštinu, Vladu RS, sve ostale institucije i agencije, i umislio da je Gospodar Života i Smrti.


12.

“Sloboda” za Kleptokratsku Zvijer koja je od entiteta napravila Gulag, a od države BiH, zajedno sa Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem, tri Logora u kojima rade šta hoće i gaze koga hoće!


13.

Pokazalo se da sve ima svoj rok trajanja pa i Dodikovo divljačko djelovanje!


14.

Odjednom se na skup poziva i Opozicija da brani Nasilnog Primitivnog Podlog Divljaka! Poziva se ista ona Opozicija za koju je Dodik milione puta rekao da je Izdajnička, iako je jedini pravi Izdajnik on.


Poziva se ista ona Opozicija protiv koje je Dodik usmjerio kriminalce, ubice, narkodilere, pervertite…., što čak i maloljetnoj djeci Opozicionara prijete!


15.

Svako iz Opozicije ko dođe na skup za uzaludnu odbranu Uzurpatora Dodika, jednak je njemu.


Ne može biti jedinstva sa Uzurpatorom, Unutrašnjim Neprijateljem koji sa hordama petokolonaša već petnaest godina pljačka entitet, srozava narod na nivo šuplje vreće po kojima gaze kao po parijama, a sada bi da ga se brani.


16.

Vjerujem da je Opozicija konačno izašla iz okvira male “šririne i dužine” djelovanja koji im je Dodik jako dugo postavljao i da se niko neće odazvati na njegov prestravljeni zov izrečen preko onih koje je prisilio da zovu.


17.

Dodik je sam, paranoičan i prestravljen; Jedino svjestan da se bliži kraj njegovoj Varvarskoj, Necivilizovanoj vladavini. Dodik bi da izazove incidente. To mu je jedino preostalo i, očito, ide ka tome. Kao i otrovni šljam kojim je okružen.


Svako ko mu pomogne u tom suludom bolesnom pokušaju digao je ruku na sopstveni narod.


18.

Dodik treba da ide, ne zbog Šmita, Britanije, SAD-a…, bilo koga drugog, već zato što je Uzurpator, Unutrašnji Neprijatelj, Istrebljivač sopstvenog naroda, Politički zaštitnik NarkoKartela, Pljačkaš, Kleptokrata; Surovi, Nemilosrdni Diktator.