среда, 13. април 2022.

Kompletan audio snimak razgovora iz 2020, bez ikakve montaže: Trivićeva je Begiću htjela pomoći, a nije mu prijetila; Štitila je i Stanivukovića koji joj sada pokušava zabiti nož u leđa; Stanivuković, Nešić i Begić po Dodkovom nalogu montiranim snimkom napadaju Trivićevu


Piše: Slobodan Vaslović


Draško Stanivuković, Nenad Nešić i Ivan Begić ponovo su podmuklo napali Jelenu Trivić, pokušavajući je predstaviti kao osobu koja prijeti.


U stvari, sve je potpuno drugačije od onog što je emitovano na “Klix”. ba, a što možete čuti na kompletnom audio zapisu koji emitujem.


Begić je teško izvrijeđao Trivićevu, nazivajući se “kurvom”, koja je tek nakon toga reagovala. Trivićeva je štitila Draška Stanivuković, tog malog ljigavca, koji je sada podmuklo napada za račun Milorada Dodika, zajedno sa narkodilerom i peračem narko novca Nenadom Nešićem i patološkom “Severinom” Ivanom Begićem.


Begić čak tvrdi kako ga je Stanivuković tjerao da se sprda sa simbolom Banjaluke - Krivim satom. Kada to Stanivuković negira, Begić ga naziva lažovom.


Begić sve vrijeme karakteriše Trivićevu "najvećim neprijateljem". 


Na snimku se čuje sva otrovnost Begićeve mržnje prema Trivićevoj, a glavni razlog napada na nju je što štiti Stanivukovića.


Trivićeva na snimku čak kaže da želi da pomogne Begiću “kao svome djetetu”, ali da to, kako stvari stoje, nije moguće. Suština je da Begić napada Trivićevu, a ne on nju.


Trivićeva uopšte, ako pažljivo poslušate snimak, ne prijeti Begiću, već mu samo ukazuje da ni na koji način ne želi da se obračunava sa njim.


Begić je ilegalno snimio razgovor, a već duže vrijeme, on, Nešić i Stanivuković pokušavaju ucijeniti Trivićevu objavljivanjem montiranog snimka, što je za istrage i to vrlo temeljne.


Sve što je učinjeno protiv Trivićeve je ogavno preko svake mjere; Posebno što u tome učestvuje Stanivuković kojeg Trivićeva štiti.Vrijeme je da tog teško ofucanog plitkoumnog manipulanta prestane štititi na bilo koji način. Njegovi odvratni pokušaji protiv Trivićeve su sve učestaliji, jer bolesnik nije dobio nominaciju.


On već otvoreno radi za Dodika, a Begić i Nešić takođe.


Stanivuković je psihički bolestan, tu više nema dileme, jer ovo nije njegov prvi napad na Trivićevu.


Učinio je to preko Begića i 01.02. ove godine na najprizemniji mogući način.  


Stanivuković je ucijenjen eksplicitnim video klipovima koje je Begić prodao SNSD-u i kojima ga kontroliše Sekta, prisljavajući ga da radi sa narkodilerom Nešićem.


Napad na Trivićevu je posljedica totalnog raspada rejtinga Milorada Dodka, njenog neuzmicanja pred njim i izgubljene političke situacije u kojoj se našao.


Stanivuković, kao i Nešić, je bez političke budučnosti.