четвртак, 7. април 2022.

Da li je Kojdić, načelnik Odjeljenja za krvne delikte, presudio, bez Suda, teškim batinama Draganu Miletiću, osumnjičenom za ubistvo; UKC RS: Pacijent D.M. je teškog opšteg stanja, životno ugrožen i na aparatu za vještačko disanje

Siniša Kojdić, samoproglašeni Dželat


Piše: Slobodan Vasković


Objavio sam već da je Siniša Kojdić, načelnik odjeljenja za krvne delikte PU Banjaluka, sa još nekoliko sebi podređenih inspektora, teško pretukao Dragana Miletića, 02.04..o.g., uhapšenog zbog pokušaja ubistva.


Miletić je trebalo da odgovara zbog zločina koji je počinio, ali pred Sudom, a ne da mu presuđuje Kojdić.


Kojdić je sebi dodijelio ulogu tužioca, sudije i dželata koji je Miletića pretukao, zajedno sa podređenim mu inspektorima, gotovo do smrti.


“Pacijent D.M. je teškog opšteg stanja, životno ugrožen i na aparatu za vještaško disanje. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne”, odgovoreno mi je iz Informativne službe UKC RS Banjaluka.

Uputio sam pitanja i OJT Banjaluka, a čim dobijem odgovore od njih, emitovaću ih. Jedno od pitanja je da li će Kojdića teretiti za pokušaj ubistva?


Kojdić je juče organizovao cijelu četu monstruoznih botova koji su branili njegov krvoločni dželatski akt, što pokazuje da batinaši iz MUP RS imaju i dodatne botovske snage koje pokušavaju na mrežama odbraniti njihove surove, neljudske akte, čak i pokušaje ubistva.


Osumnjičeni Miletić uhapšen je 2. aprila ove godine, nakon što je u lokalu u Banjaluci napao goste. Jednog je udario flašom u glavu, a drugog je nožem ubo u grudi.


Miletić je uhapšen u noći 01/02.04.o.g. zbog sumnje da je pokušao ubistvo, jer je jednog gosta ubo nožem, a drugog udario flašom u glavu. 

“Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, noćas, neposredno nakon zaprimljene prijave, lišili su slobode lice inicijala D.M. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ubistvo“ iz člana 124. a u vezi sa članom 22. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Nadležnoj policijskoj stanici sinoć oko 00,10 časova prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci lice D.M. flašom u predjelu glave zadalo udarac licu S.Ć. iz Kozarske Dubice, a potom je zadalo ubod nožem u predjelu grudnog koša licu D.S. iz Banjaluke, usljed čega su navedeni zadobili tjelesne povrede.

Licima S.Ć. i D.S. je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetsko – kliničkom centru Republike Srpske”; navedeno je, između ostalog, u saopštenju PU Banjaluka, 02.04. (nastaviće se).