среда, 20. септембар 2017.

Režimski Gang u agoniji: Gdje je nestalo Ku.čenje Gospodo?!

piše: Slobodan Vasković

Režimska koalicija obratila se javnosti, ali teško ih je bilo razumjeti, toliko su nesuvislo zborili, mrmljali, izbacivali nebuloze…

Nisu imali prevodioca, a bio je neophodan; Posebno u dijelu koji se tiče povlačenja Odluke o referendumu o radu Suda i Tužilaštva BiH. 

Prava šteta, jer bi prevodilac, vjerujem, bio bar u tri riječi precizan, za razliku od Režimskog Trojca, što zajedno nije mogao sročiti tri suvisle.

Ovako, bez Prevodioca, ostao je utisak dezorijentisanosti Režimskog Ganga, straha od sopstvenih postupaka varanja naroda i apsolutnog nedostatka bilo kakve odgovornosti za politički avanturizam, plitkost, prejeftine prevare sa referendumima…, kojima je ovaj entitet pretvoren u Gulag.

Odluka o održavanju referenduma o radu Suda i Tužilaštva BiH je objavljena 20.09.2017. u Službenom glasniku, dvije godine i dva mjeseca nakon što je donesena, 15.07.2015.

Čim je objavljena, biće i poništena: Kakav debakl i potpuna Kapitulacija antinarodne vlasti.

“Govorili” su redom Milorad Dodik, Marko Pavić i Petar Đokić: Dodik je djelovao otužno, Pavić još otužnije, a Đokić kao da je tek pao “s Marsa”!

Slika Potpunog Poraza, Poražene antipolitike, Poraženih samoživih, neiskrenih, nasilnih, samoproglašenih Gospodara života i smrti u Republici Srpskoj!

Gdje je nestalo Ku.čenje Gospodo?

Gdje nestadoše riječi nadmoći, snage, minimiziranja, ponižavanja, vrijeđanja… svega i svakoga?

Gdje nestadoše “vitalni interesi”?

Gdje je izgubljena Regionalna i Svjetska Moć, koju ste koliko do juče “demonstrirali”?

Gdje Vam je nestao “značaj” Planetarni u koji ste se kleli?

Gdje su Lobisti i njihovi rezultati?


Ostalo je tek nešto Primitivizma, mnogo mnogo nesigurnosti i baš previše javno emitovanog Straha, jedva prigušenog bijesa, kao njegove direktne posledice i, nažalost, najviše Neizvjesnosti oko daljih događaja.

Režim je gotov; Trojac, što ga vodi, je izbezumljen, dezorijentisan, potrošen, teško poražen…, ali nemaju namjeru da se povuku, odu, nestanu…

Imaju namjeru da još jednom skupo prodaju narodnu kožu, ono što je od nje ostalo!

Pravo zlo od Režima tek dolazi!!!