субота, 2. септембар 2017.

Mirni kutak: Legenda pretukao Čolovića

piše: Slobodan Vasković

Mirko Čolović - prirodno izdanje
Milan Jolović Legenda, funkcioner SNSD-a, pretukao je, 01.09.o.g., Mirka Čolovića, predsjednika OO SNSD Sokolac.

Čolović je dobio degenek u kafani "Mirni kutak", što je baš simbolično i pokazuje unutrašnju demokratiju u SNSD-u.

Prije nego je Legenda isprobao "plemenitu vještinu" na Čoloviću, šef sokolačkog SNSD-a je u "Mirnom kutku" sasvim mirno prisiljavao grupu aktivista stranke da stoje u stavu mirno, što je uobičajeno ponašanje unutar te stranke.

Jolović to očito nije mogao trpiti, pa je preuzeo stvar u svoje ruke; Preciznije Čolovićevu glavu u svoje šake.

Nakon serije udaraca, Čolović je uspio pobjeći, odnosno otpuzati na "sve četiri" kroz obližnji šumarak; Nakon toga je stigao do Pala, gdje je prijavio da su ga tukli i pripadnici MUP RS, što je netačno.

Milan Jolović Legenda
Rivalitet Jolovića i Čolovića je ogroman, a Legenda je čak blokirao puteve, u aprilu ove godine, kako ne bi dozvolio imenovanje Rajka Bulajića na čelo ŠG "Romanija".

Prema svim informacijama, demokratska rasprava unutar sokolačkog SNSD-a će se nastaviti. Svim sredstvima.

Nije prvi put da Čolović dobije batine. U martu 2016. godine nokautiran je nekoliko puta u samo jednoj tuči, čime je postavio svjetski rekord u padanju.

Sokolački Svjetski rekorder: Mirko Čolović nekoliko puta nokautiran u samo jednoj tuči (10.03.2016.)


piše: Slobodan Vasković
Mirko Čolović, predsjednik OO SNSD Sokolac, teško je pretučen prije nekoliko dana u restoranu “Peđa” na Ravnoj Romaniji.
Nažalost, Čolović je bio trešten pijan, pa nije uspio da eskivira snažne i brze udarce koje mu je po cijelom tijelu nanijelo lice N.M.
N.M. je, prema riječima svjedoka “masakra”, nemilosrdno udarao Čolovića kao boksersku vreću, pri tom plešući oko njega, kao da je Kasijus Klej, alijas Muhamed Ali.
Tek kad se Čolović više nije mogao micati, konobar je bacio tacnu “u ring”, čime je označen kraj borbe. 
Do sukoba je došlo nakon cjelodnevnog opijanja Mirka Čolovića, Boja Borovine zvanog Gadafi, Jovana Golijana i još nekoliko spoljnih saradnika ŠG „Romanija“.
Pijanci je prisustvovao i drvoprerađivač N.M. koji je ranijih godina vršio finansijske i političke usluge navedenoj ekipi. Plaćao im je “zaštitu” za dodijeljene poslove.
Kada N.M. više nije bio u mogućnosti da novac daje i njima i da plaća naknadu ŠG „Romanija“, zaustavili su mu posao. 
Kod “Peđe” su mu tražili da za njih ponovo vrši usluge kao i ranije, ali je N.M. rekao da nije više u mogućnosti da to čini. 
Nakon što su odbijeni Čolović&co su fizički nasrnuli na N.M., ali se pokazalo da je narečeni pretvrd orah. Cijelu grupu je razbio, nakon čega se većina razbježala, a u “ringu” je ostao samo Mirko Čolović, koji je nokautiran. I to nekoliko puta. Čime je postao najnokautiraniji stanovnik Sokoca (u samo jednoj tuči) u poslednjem vijeku. Čolović jeste prebijen, ali ne treba da žali: ušao je u legendu!
Nakon debelih hladnih obloga, kanti leda i ostalog materijala za uboje, Mirko Čolović je naredio Bojanu Tošiću, direktoru Š.G. “Romanija”, da se nikome ne smije davati roba niti se bilo ko smije uvoditi u posao sa drvnim sortimentima bez njegovog ličnog odobrenja. 
Čolović je sklon i samopovređivanju, jer je u aprilu 2012. godine uspio raniti sebe, ali i Bojana Tošića u kući Radovana Šarenca. I tada je Čolović bio alkoholisan, a koristio je pištolj za dokazivanje autoriteta.
Bojana Tošića je, u avgustu prošle godine, isjekao skalpelom jedan od članova SNSD nezadovoljan “politikom zapošljavanja”. 
Preporuka ljekara Čoloviću je da ubuduće ne pije alkohol bez kacige na glavi i pancira na sebi i društvu.