недеља, 13. март 2016.

Nakaze protiv Novinara

piše: Slobodan Vasković

Da nije bilo grupe momaka iz Valjeva, ekipa N1 ne bi izvukla žive glave iz Višegrada. 

Važno je da su se valjevci, ma ko bili, pokazali kao ljudi i spasili ekipu N1, tako što su ih oteli iz ruku razularenih idiota, strpali u automobil i napravili im koridor da se izvuku. 

Ovaj put su novinari imali mnogo sreće. Pitanje je do kada će to trajati? Bojim se ne još dugo, jer su napadi na novinare svakodnevnica.

Ne čudi poslednje divljanje dijela "ravnogoraca" ako se samo osvrnete unatrag i sagledate djelovanje političkog establišmenta. Koje je izrodilo Nakaze poput onog SNSD-ovog gmaza Bajića, koji je podržao napad na novinare N1.

Da su ih pobili, ili bar teže povrijedili, narečena Nakaza bi, valjda, od sreće masturbirala. Taj Dodikov beskorisni Idiot, naučen da puže pred njim i ostalim šefovima stranke i gazi sve ispod, na taj način se dokazuje Vrhu.

Tipični “biciklista”, spreman da proguta svaku šefovu gnusobu, digne ruku za nju i, istovremeno, spreman da digne ruku na svakog za koga procijeni da je slabiji od njega. 

Tipičan primjer Serijske Nakaze, kakve Vrh SNSD-a izbacuje već deceniju.

Zato nije ni bilo za očekivati da Vrh SNSD-a osudi napad na N1 u Višegradu, jer bi se Nakaze, Beskorisni idioti na koje se još uvijek naslanjaju, našli u čudu! Izgubljeni zbog “promjene kursa”, jer Vrh SNSD-a promoviše Nasilje i Mržnju. I teror nad novinarima. 

Nakaze nisu jedino proizvod Režima. Taman posla.

O napadu na ekipu N1 nije se očitovala nijedna stranka sa srpskim predznakom. Ni poziciona ni opoziciona. Valjda zato što je baš srpski napasti i udarati novinare.

A i ne bi ta, na primjer, Opozicija iz RS da se zamjeri Dodiku i Ravnogorcima. Posebno ne Idiotima koji udaraju novinarke i snimatelje. 

Samo im treba da se zamjere Dodiku, osude napad na N1, pa da budu proglašeni Izdajnicima.  

Bojim se da nisu samo to razlozi, već što Nakaze iz tzv. Vrha Opozicije itekako podržavaju napade na novinare. I ne samo podržavaju, već i organizuju. Štaviše, vrlo su inspirativni po tom pitanju, sve Pero S. do Pere S. u Vrhu Opozicije. 

Dobro tim Nakazama, recimo iz Vrha SDS-a, dođe N1 da mogu iznijeti svoje “stavove” o Dodiku i Režimu, ali kada treba osuditi napad na njih nigdje ih nema. I ne čudi, jer u Vrhu SDS-a osuđuju One koji osude napade na novinare. Pa se više niko ne usuđuje da osuđuje. 

SNSD-ova matrica proizvodnje Nakaza odlično radi i u SDS-u: Njihov izum je nazvati novinarke kravama; Recikliraju strasno Režimske prijetnje novinarima i njihovim porodicama… 

Gdje nestadoše borci za demokratiju iz PDP-a: Borenović se sigurno baš zarumenio od muke kada je vidio šta se desilo u Višegradu; pa se baš deranžirao da nije mogao da pisne. 

Gdje je Čavić? Ah da, on je u poslednje vrijeme postao baš miroljubiv. Čuva “predsjedničke dignitete”!

I šta će se desiti kada uskoro odleti neka novinarska glava?! 
Ništa. Nakaze će već naći načina da opravdaju potrebu likvidacije novinara!