четвртак, 10. март 2016.

GO SDS BL: Tadić nije demantovao veze sa Draškom Ilićem, tajkunom SNSD-a, ali jeste uzimanje 40 hiljada KM za direktorsku poziciju

piše: Slobodan Vasković

Na sjednici Gradskog odbora Banjaluka Ognjen Tadić doživljava pravi pakao, što je i zaslužio, jer je gotovo uništio SDS u ovom gradu.

Tadić je optužen, osim za veze sa Draškom Ilićem, tajkunom Milorada Dodika, i da naplaćuje imenovanja na direktorske pozicije. Jedna od optužbi je glasila da je “uzeo 40 hiljada KM” u jednom takvom poslu. 

Misli se na udomljavanje nasilnika Radivoja Trbića na poziciju zamjenika direktora IDDEEA, Agencije za identifikaciona dokumenta.

Tadić je porekao ovu optužbu, ali nije demantovao da se redovno sastaje sa Draškom Ilićem, koji je postao multimilioner zahvaljujući sumnjivim poslovima.

Ilić je odbornik SNSD u Skupštini Banjaluke, a poznat je i po tome što je uništio FK Borac. 

Predsjednik GO SDS Predrag Vulin nije rekao do sada ni riječ, a svi glavni operativci Gradskog odbora teško su razorili Tadića.

Bosić, po čijoj dozvoli je Tadić rasturio Gradski odbor, rekao je da “garantuje za Tadića da je najčasniji i da nema repova”. 

Uprkos Bosićevim "garancijama" nastavile su da pljušte optužbe na Tadićev račun. 

(nastaviće se)