четвртак, 8. септембар 2022.

(VIDEO) Crta i Ajkula iz Hurgade angažovali narkodilera Dragoljuba Pašagića Pašu na “humanitarnim” poslovima koji o tome javno svjedoči

narkodiler Dragoljub Pašagić Paša


Piše: Slobodan Vasković


Vlado Crta Đajić angažovao je poznatog banjalučkog narkodilera Dragoljuba Pašagića Pašu na “humanitarnim” poslovima.



Pašagić to i ne krije i snimio je video klip u kojem navodi da je u ime Crte, ali i ostalih rukovodilaca UKC RS Banjaluka, gdje je Đajić generalni direktor, došao da pomogne porodici Tanasić. 


Takođe navodi da to čini i u ime Irene Joldžić, poznate kao Ajkula iz Hurgade, koja je direktorica Centra za socijalni rad i kandidat Crvene Sekte, kao i Đajić, za poslanika u Narodnoj skupštini RS. 


Crvena Sekta izgubila je svaku vezu sa realnošću i potpuno se sasula čim je angažovala narkodilere da za njih otvoreno rade. I koji se hvale time. Što i ne bi kada im je dozvoljeno da nekažnjeno truju djecu i mlade.


"Humani" narkodiler Paša u lisicama

Pašagićeva narko grupa presuđena je 2013. godine, a on je dobio pet godina robije.



Pašagić, zajedno sa Bojanom Karanovićem, inspektorom MUP RS, veoma bliskim Igoru Dodiku i Siniši Kostreševiću, Narko”Generalu” Kavačkog klana u RS i direktoru Policije RS, snabdijeva kokainom Vicu Zeljkovića, sestrića Milorada Dodika koji ima svoju grupu za rasturanje narkotika.


Zeljković je čelnik FS BiH. (nastaviće se)