среда, 28. септембар 2022.

Gorici Pekari Dodik, teško nalivenoj, stalno se priviđa Vasković; Čak i kada čuje ime Goran ona ispisuje Slobodan, a kada ne čuje ništa, onda piše Vasković, Vasković, Vasković…; Gangliozna pitaj Tatu što te tretira kao Pekaru? Reci nam zašto te nije uspjelo izliječiti 40 britanskih doktora u Londonu?!

Patetični Mafijaš i Pekara

Piše: Slobodan Vasković


Obično se ne bavim neinteligentim stvorovima poput Gorice Dodik, zvane Pekara, koja može duže roniti nego biti trijezna.


Ta pijandura je juče na svom tw profilu optužila Milana Radovića (kao što su to učinili i na Javnom servisu RTRS, ATV-u, i ostalim NarkoMedijima) da je dao “tri hiljade evra za Vaskovića".


Pekara, koja sebe smatra nečim pametnijim od plivadona, objavila je dio titla na kojem se vidi moje prezime sa snimka na kojem se čuje tek koja riječ.


Na primjer, tamo gdje je u titlu napisano “Slobodan” jedva razgovijetno, ali ipak dovoljno, razaznaje se da se izgovara “Goran”.


Što se tiče prezimena, na snimku koji su emitovale sve te javne kuće, ne čuje se ništa.


Suštinski, na snimku se ne čuje gotovo ništa, a Dodikovi bolesnici su u titlu napisali što im odgovara. Pišite šta hoćete.


Milorad Dodik, šef Mafije, prezire svoju kćerku, liječenu od narkotika, neizliječenu od alkohola, kompleksa, frustracija; Nedostatka ičega čime bi se mogla pohvaliti.


Gorica Dodik se liječila, još dok je išla u srednju školu, od alkoholizma u Londonu, ali ni 40 britanskih doktora nije pomoglo da "baci flašu".


Pekara - izbacuje… ko hljebove, što je jedino Špijunu hrvatske Sigurnosno obavještajne službe (SOA) bitno. Ok, ranije je imala kvalitetniji nadimak - Tunel. Kompozicije su prolazile bez problema.


Prvi ste napali na moju porodicu, još poodavno, trpio sam dosta dugo, sada ćete dobiti što ste tražili. 


I nemojte zaboraviti, još uvijek nisam pojasnio sintagmu “Tata u autu na Rakovačkim barama”, kao što nisam objavio nastavak teksta oko veza Milorada Dodika, njegovog oficira za vezu sa SOA Zvonimira Kresojevića, te njihovih radova sa ubilačkim klanom Veljka Belivuka i rada protiv rukovodstva Srbije. (nastaviće se)