петак, 16. септембар 2022.

Kavački Narko”General” Kostrešević, direktor Policije i dalje u stalnom kontaktu sa Milivojem Lovrenovićem Čarugom, profesionalnim ubicom i narkodilerom, koji se krije u okolini Gradiške; Kad nije na vezi sa Čarugom, Narko"General" radi na Dodikovom imanju na saniranju štete od eksplozije rakijskog kotla plaćenog 30.000 evra


Piše: Slobodan Vasković


Kavački Narko”General” Kostrešević, direktor Policije i dalje je u stalnom kontaktu sa Milivojem Lovrenovićem Čarugom, profesionalnim ubicom i narkodilerom koji se krije u okolini Gradiške.


Veza nije direktna već se odvija preko nekoliko posrednik, čija su mi imen poznata, ali ih, zbog interesa istrage, ne mogu objaviti.Sama činjenica da MUP RS uopšte ne traži Čarugu, iako znaju da se krije u okolini Gradiške, dovoljno svjedoči o navedenom.


Čaruga je dao Skajtelefon Kostreševiću, Iphone 6, što je sasvim jasno iz njegiovog razgovora sa Radislavom Narančićem, narkodilerom iz Srpca koji je na Skaju imao kodno ime "Komandant".


Milivoje Lovrenović je imao nekoliko imena na Skaju - "Čaruga", "Alex" i "James", dok je Kostreševićevo bilo "General".


Kostrešević, NarkoHulja, i dalje ubjeđuje Čarugu da će sve biti u redu, te da neće ni on ni Čaruga odgovarati za brojne zločine koje su počinili - od pljačkanja nekoliko stotina kilograma skanka (od crnogorsnih dilera), pa do Kostreševićeve pomoći u bjekstvu Čaruge iz Beograda, nakon što je likvidirao Strahinju Stojanovića, 13. septembra 2020. godine.Tada su Kostrešević, Ljuban Ećim, zločinac, Kavački NarkoKum i ugovarač brojnih ubistava, izvukli Čarugu iz Beograda helikopterom Vlade Republike Srpske kojim je upravljao Boban Kusturić, lični pilot Milorada Dodika.


Dodik i Kusturić

Kostrešević je na stalnoj vezi i sa Željkom Radovanovićem Krečom, narkodilerom i Čaruginim kumom, preko kojeg su pripadnici vrha Kavačkog klana u RS ostvarivali najveći broj kontakata.


Krečo je i Ećimov kum i nedavno je pušten iz pritvora.


Veza sa Krečom je ponovo Dragan Savić, Kostreševićev kurir za Semberiju i kontakt sa tamošnjim dilerima, posebno onim iz policije kao što je Igor Kapiku načelnik Odjeljenja policije iz PU Bijeljina.

Kostrešević je potpuna budala, jer misli da će se spasiti od zatvora iako je omogućio, zajedno sa Igorom Dodikom, da se tone kokaina provezu nesmetano u zemlje EU.


Posebno zbog toga što je imao i kontakt, istina posredni, sa monstruoznim koljačkim Kavačkim gangom Veljka Belivuka i to preko Dejana Ilića Tigra, šefa Kavčana u RS.


Dejan Ilić Tigar

Takođe, mogu konstatovati i da je idiot, jer i dalje vodi “istragu” ko mi je dostavio Pan akcije slamanja, prebijanja i lomljenja kostiju četrdesetak privedenih, ali ne i saslušanih osoba, 26.03. ove godine u akciji surove odmazde koju je naredio Milorad Dodik.


Po pitanju istrage oko Plana, Kostreševićevi rezultati su nula. 


Biće Nula i njegovi pokušaji da mi, po naređenju Milorada Dodika i Željke Cvijanović, napakuje nešto, "šta bilo" (kako su mu naložili. Kostrešević je odmah kontaktirao nekoliko svojih narkodilera da daju "izjave" kako su "ugroženi" 'zbog mog pisanja) da dilaju narkotike, truju djecu i mlade, mirno i pod zaštitom Kostreševića. Znam i imena narkodilera, ali ih ne pominjem zbog interesa Kostreševićeve "istrage". Njih ću posebno obraditi. Samo lagano.


Ovim povodom sam već javno izjavio "Tata u autu na Rakovačkim barama" i molio bih da se to unese u zapisnik!


Narko"General" i sakupljač dijelova Dodikovog rakijskog kazana koji je eksplodirao

Za kraj teksta poruka Narko"Generalu": Kretenu NarkoDilerski, pametnije ti je da nastaviš čistiti Dodikovo imanje, kad si već sluga, kojeg je zadesio baš veliki problem - Eksplodirao mu je kotao za rakiju, vrijedan 30.000 evra. Ima još dva - za eksplodirati.


Prava šteta za kazan, jer je Dodik ove godine uvezao 170 šlepera šljivinog koma iz Srbije, čija je vrijednost oko 1,5 miliona KM. Taman je toliko uštedio od plate, tona narkotika i ostalij bezočnih pljački.Što se tiče kazana koji je eksplodirao, kad ne ide, baš ne ide.


Kazani su ručno kovani; Radio ih je majstor iz Kočićeva Boško Despotović.

(nastaviće se)


P.S. Osmici ističe rok za odgovore


Osman Megmedagić Osmica, direktor OSA, veliki narkodiler i informant brojnih narko grupa, zaštitnik narkodilera Denisa Stojnića, Admira Arnautovića Šmrka i Elvisa Keljmendija (u pritvoru) nije odgovorio na 8 pitanja koja sam mu postavio pa ću morati ja narednih dana.