недеља, 25. септембар 2022.

Slaba posjećenost na skupovima pokazuje da je Crvena Sekta izgubila Hercegovinu

Debakl u Gacku i Bileći

Piše: Slobodan Vasković

1. 
Milorad Dodik i njegova Crvena Sekta su odlučili da skupove po opštinama u Hercegovini ostave za kraj kampanje. Čak i taj podatak govori da je Dodiku Hercegovina na posljednjem mjestu.
 
2.
Obzirom kako je prošao na prvim skupovima, Dodik bolje da nije ni dolazio u Hercegovinu. To su najbolje pokazali skupovi u Bileći i Gacku.
 
3.
Crvena Sekta je u toku svoje vladavine tom opštinom bukvalno razorila Bileću. Sektaš Miljan Aleksić, koji je do 2020. godine bio načelnik Bileće, sadašnjem SDS-ovom načelniku je ostavio dug od preko 20 miliona KM.
 
4.
Zato i ne treba da čudi što se na skupu Crvene Sekte, održanom 22. septembra, okupilo oko 200 ljudi. Na fotografiji sa tog skupa se vidi da su jedva popunjenje tribine dvorane. 

Bileća, 22.09.2022.

5.Sa druge strane, na fotografiji iz kampanje za opšte izbore 2018. godine jasno se vidi da su popunjene i tribine i parket iste te dvorane.

Bileća, opšti izbori 2018.

6.
Dodik je još gore prošao na skupu u Gacku, koji je održan takođe 22 septembra. Taj skup je održan u omanjoj sali, u koju je stalo oko 100 ljudi. 

Gacko, 22.09.2022.

7.
Sa druge strane, na skupu iz kampanje za opšte izbore 2018. godine bilo je gotovo hiljadu ljudi. Taj skup je održan u dvorani, koja je tom prilikom bila puna.

Gacko, opšti izbori 2018. 
8.
Nastaviću da pratim posjećenost skupova Crvene Sekte. Iako se Dodikovi stranački fotografi trude da pokriju praznine u salama i dvoranama u kojima Crvena Sekta pravi skupove, oni nikako ne mogu da pokriju mrzovoljnost i očaj na Dodikovom licu. (nastaviće se)