четвртак, 29. септембар 2022.

Dodik udario iz sve "snage" na Srbiju i Vučiću: Dodikova ATV Mandića i Šukala okarakterisala kao bezbjednosno-interesantna lica

piše: Slobodan Vasković

Milorad Dodik udario je iz sve "snage" na Srbiju; Njegova ATV objavila je da je "policija zaustavila nekoliko luksuznih vozila u kojima su se nalazile bezbjednosno interesantne osobe. "Nezvanično, zaustavljena su vozila sa registarskim oznakama Srbije. Policija je izvršila pretres osoba, ali i automobila. Razlog privođenja i pretresa zasad nije poznat, a prema nezvaničnim informacijama među privedenima su osobe koje su i ranije dovođene u vezu sa nelegalnim aktivnostima u BiH, ali i Crnoj Gori", navodi se u vijesti ATV-a. 

Na ovaj način Srbija je stavljena u format neprijateljske države, a Molorad Dodik konačno je pokazao svoje pravo Đukanovićevsko lice, karakterišući članove Glavnog odbora SNS-a na rečeni način.

ATV, koja je glasilo njegovog veleizdajničkog režima, potvrdila je da su Mandić i Šukalo privedeni, a Srbiju indirektno postavila kao neprijateljsku zemlju. Samim tim i sve njene institucije i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Dodik koji se nalazi pred porazom na opštim izborima koji ne može spriječiti, tri dana prije glasanja pokazuje da je spreman na svako zlo samo da opstane na vlasti, što se neće desiti.

Cijelu akciju protiv državljana Srbije vodi Siniša Kostrešević, Kavački narko"general" i direktor Policije.