среда, 28. септембар 2022.

Kratka najava Prokletoj Gramzivoj Porodici Dodik


Piše: Slobodan Vasković


Milorad Dodik naredio je svojim ušljivcima da napadnu moju porodicu montiranim blasfemičnim fotografijama.


Ja protiv njega niti protiv članova njegove porodice neću ništa montirati, ali ću objaviti ono što jesu: Osim što su NarkoDileri, naručioci likvidacija, teški kriminalci, oni su narkomani, pijandure i, ukratko, uništene psihički bolesne ličnosti.


Do sada sam, danas, pustio video Anđelka Veljančića u kojem poziva Igora Dodika da “Primiri svoju paščad” u Istočnom Sarajevu, pri tom misleći na Đorđa Ždralu, Miroslava Škobu, Miću Danilovića i načelnika Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimira Šehovca.


Za navedene smatra da hoće da ga likvidiraju, a Igora Dodika i Sinišu Mijatovića, dvojicu Šefova Kavačkog klana u RS, očito smatra njihovim gazdama čim im se obraća.



Zatim sam objavio fotografiju Šefa Mafije Dodika sa ubicom Miodragom Elezom, snimljenom 14.09. ove godine. U nastavku ide drugi dio porodice - pijandure i narkomani.



To je samo dio informacija koje posjedujem o toj Prokletoj Gramzivoj Porodici koja je u agoniji zbog straha od gubitka izbora koji slijede najvećem bolesniku među njima Miloradu Dodiku. 


Ostanite sa mnom, biće zanimljivo.