понедељак, 12. септембар 2022.

Poziv Izvršnom Komitetu GO SNSD da javnosti saopšte ko je Makro koji Dodiku i njegovoj Sektaškoj Kamarili podvodi mlade djevojke i koji je za te “zasluge” nagrađen kandidaturom na listi SNSD u IJ 2 za parlament BiH; Koliko pomenuti Makro uzima novca za podvođenje, a koliko za nezakonito zapošljavanje, jer mu je i to “opis poslova”

Izvršni komitet Sekte


Piše: Slobodan Vasković


U Izbornoj jedinici 2 za Parlamentarnu skupštinu BiH na listi Sekte našao se Makro, koji Miloradu Dodiku podvodi mlade djevojke.


Upravo ta činjenica Svodnika je favorizovala u odnosu na druge članove Sekte i dospio je na listu, a moguće, ako bude imao dobar rezultat, i u parlament BiH.


Stavljanje Makroa na izbornu listu pokazuje da je Dodik potpuno izgubio razum, da su ludilo, primitivizam i bahatost jedine preostale karakterne osobine Uzurpatora i Petokolonaša, ali i da otvoreno ponižava pripadnike Sekte, što do sada nije na taj način činio, za razliku od naroda koji je doveo do ivice biološkog opstanka. 


Zbog svega navedenog upućujem Poziv Izvršnom Komitetu GO SNSD da javnosti saopšte - ko je makro koji Dodiku i njegovoj Sektaškoj Kamarili podvodi mlade djevojke i koji je za te “zasluge” nagrađen kandidaturom na listi SNSD u IJ 2 za parlament BiH? Koliko pomenuti Makro uzima novca za podvođenje, a koliko za nezakonito zapošljavanje, jer mu je i to “opis poslova”?!


Bilo bi dobro da odgovore i na taj način pokažu da imaju bar mikron razuma, te da nisu najobičnije Dodikove sluge i rektalni alpinisti spremni prećutati i stavljanje na izborne liste Sekte svodnika, narkodilera, pervertita, kriminalaca svih vrsta...


Ukoliko oni ne odgovore, učiniću to ja vrlo detaljno, sve sa punim imenima i prezimenima. 

(nastaviće se)