понедељак, 26. септембар 2022.

Dodikov podli, podmukli, nasilni napad na porodicu Jelene Trivić: Dodikov Sektaški sluge, po nalogu, fizički napao na djevera Trivićeve; Udario ga podlo i podmuklo glavom, ne bi li pokušao izazvati incidente i sukobe; Dodika ništa, ni nasilje ni crni novac, ne mogu spasiti od poraza na oktobarskim izborima


Piše: Slobodan Vasković


1.

Permanentno nasilje, pljačka, kriminal svake vrste (od privredog do narko), primitivizam, prostakluk, vulgarnost, bahatost, bezočnost, spremnost i na najgore zločine, narativ su Milorada Dodika, šefa petokolonaške Sekte što je protjerala trećinu Srba iz Republike Srpske.


2.

Riba smrdi od glave, a najsmrdljivija glava “ribe” u ovom trenutku u Regionu i najvećem dijelu Evrope je Dodik.


3

Nasilnost Uzurpatora i njegovih sektaških sluga najbolje se ocrtava kada je u problemu, pribijen uza zid, kao što je to sadašnji trenutka u kojem je očito da gubi izbore.


4.

Bilo je za očekivati da neko od njegovih kriminalaca nasrne na porodicu Jelene Trivić, kandidatkinje opozicije koja Dodika šalje na najtoksičniji dio političke deponije, gdje mu je već poodavno mjesto.


5.

Sekta, ta pokvarena, podla, poluobrazovana, besprizorna Rulja, tražila je način da se fizički obračuna sa nekim bliskim Jeleni Trivić i pronašli su ga tako što su nasrnuli na njenog djevera Đorđa Trivića.


6.

Učinio je Ranko Trivić, sektaš, blizak Vladi Crti Đajiću, čije nezakonite poslove u Čelincu štiti tamošnji šef Policijske stanice, kao i načelnik opštine Vlado Gligorić.


Ničim izazvan, udario je snažno glavom Đorđa Trivića, djevera Jelene Trivić.


7.

Udario ga je podlo, kako to sektaši jedino i umiju - prišao mu je da kao raspravi o kritici koju je Đorđe izrekao na račun Sekte, a onda ga snažno glavom udario.


8.

Kakav podli postupak: Osmišljen, izvan svake razumne sumnje, jer Ranko Trivić nije samo u odličnim odnosima sa Đajićem, Gligorićem, već i Sinišom Kostreševićem, ministrom Borisom Pašalićem i drugim visokim entitetskim funkcionerima koji su iz Čelinca.


9.

Kakav podli postupak Dodika koji stoji iza svega, jer je naredio nasilje prema svima, a posebno porodici Trivićeve.


Ne razumije Šef Sekte da je nasilje koje naređuje i sprovodi odraz njegove nemoći, a ne snage.


10.

Trivićeva je osudila nasilje, pozvala istražne organe, pokazala da se ne boji Dodika i njegove primitivne batinaške bagre. 


Njena porodica ostala je mirna, nije načinila ništa od onog što je Sekta napadom htjela da dobije, kako bi mogli, manipulacijama i bolesnim igrama, predstaviti stvari drugačijim nego što su bile.


11.

Sam Đorđe Trivić nije htio ostati u UKC, iako ima teže povrede, jer nije siguran da li bi izišao živ iz te crne zdravstvene institucije koju vodi Crta Đajić.


Pametna odluka, a sljedeći korak, nakon što se oporavi, treba biti tužba koju će podnijeti. 


Napadač na njega teško će odgovarati zbog udara, a to što radi na crno, radnike koji postavljaju šatore za sektaške skupove plaća kešom, što ne plaća poreze i doprinose, što pljačka, morao je da vrati fizičkim napadom na člana porodice Jelene Trivić.


12.

Koliko je Sekta jadna i ubijeđena da mogu više bilo koga zastrašiti.


13.

Međutim, nasilje se sprovodi i nad svim koji rade u institucijama RS - izloženi su stravičnom pritisku da moraju donijeti glasove Dodiku i Sekti ili gube poslove. 


14.

I na građane se vrši presija preko MUP RS. Dijeli se novac, pokušava Sekta osmisliti način da pokrade izbore.


15.

Ne mogu ih pokrasti niti ih mogu kupiti; Ne mogu iskontrolisati ni one čiji su glas, kako smatraju, kupili, a čine to svakodnevno crnim narkoparama.