недеља, 18. септембар 2022.

Po naredbi Sebije Izetbegović Osman Megmedagić Osmica organizovao, preko Denisa Stojnića, paljenje imovine dr Mesuda Jamakovića


Piše: Slobodan Vasković


1.

Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a, naredila je Osmanu Megmedagiću Osmici da zapali automobil dr Mesuda Jamakovića, interventnog kardiologa u pomenutoj zdravstvenoj ustanovi.


2.

Osmica, direktor OSA, informant brojnih NarkoGangova, šef jednog od njih, naređenje je “spustio” svom vjernom slugi Denisu Stojniću koji, zajedno sa Elvisom Keljmendijem (u pritvoru), pripada njegovoj NarkoGrupi.


3.

Stojnić je organizovao akciju paljevine, a dr Mesud Jamaković je tako “vatreno” opomenut da ne smije biti protiv direktorice koja žari i pali na KCUS.


4.

Sebija Seka Izetbegović ima prilično “efikasan” način “sistematizacije”, jer nije samo pritisak i mobing arsenal za sve one koji su joj se pokušali suprotstavit, već sva "raspoloživa sredstva" - od nasilja do paljevina.


Sebija Seks Izetbegović

5.

Sa KCUS-a je na pomenute načine otjerano na desetine vrsnih ljekara.


6.

Već sam piao o tome da su Denis Stojnić i Elvis Keljmendi dio NarkoGanga direktora OSA, koje on pokriva kako bi mogli nesmetano raditi NarkoPoslove. 

Osmica i Stojnić

7.

Hapšenjem Keljmendija (12.07.o.g.) u dobroj mjeri je načeta Osmicina NarkoOrganizaija, ali ona i dalje djeluje preko Stojnića,(kojem još nisu usadili novi mozak) i Admira Arnautovića Šmrka, NarkoDilera sa značkom OSA. 

8.

Njima se posljednjih nekoliko mjeseci priključio i narkodiler i perač narkonovca Kavčanin Nenad Nešić, o čemu sam detaljno pisao, sa akcentom na poslove sa Šmrkom. 

narkodiler i perač narkonovca Nešič

9.

Šmrk, takođe, stoji iza niza paljevina i bombaških napada u Sarajevu (90 posto), ali prolazi nekažnjeno, jer ga štiti Osmica.


Šmrk, narkodiler sa značkom OSA

Šmrka je štitila I teški kriminalac Diana Kajmaković, zamjenik Glavnog tužioca Tužilaštva BiH, koja bi ovih dana trebalo da bude otjerana iz te institucije i nakon toga procesuirana.


Diana Kajmaković, Skajtetka, zaštitnica narkobosova i ostalih kriminalaca

10.

Osmica je udarna nasilna pesnica porodice Izetbegović koja nemilosrdno, brutalno, bez milosti udara na sve one koji im se suprotstave.


11.

Svemu dođe kraj pa će i teror Riđeg Brace i Seke u Federaciji BiH uskoro biti okončan. Naravno i svi prljavi poslovi navodnog direktora OSA Osmana Mehmedagića Osmice koji je, suštinski, jedan od najvećih regionalnih kriminalaca. 

12.

Osam pitanja za Osmicu povodom opisane paljevine postavio sam mu još 08.09.o.g., ali ni na jedno nije odgovorio. (nastvaviće se)