субота, 24. септембар 2022.

Sektašica Danijela "Madam" Đukin ucjenjuje radnike Doma zdravlja Bijeljina da moraju donijeti spisak sa po trideset sigurnih glasova i dovoditi ljude na svaki stranački skup Crvene Sekte u Bijeljini

Piše: Slobodan Vasković

 

1.

Vjerujem da za "Madam" Danijelu Đukin do prije nekoliko sedmica niko nije čuo van Bijeljine. Međutim, nakon „slavnog“ nastupa na konferenciji za štampu Crvene Sekte, ona je stekla regionalnu popularnost. Kao i informacija o njenim "ručnim Madam radovima"!


2.

"Madam" Đukin tvrdi da se u Republici Srpskoj nije ovako dobro živjelo ni u vrijeme Tita. Mnogi su primijetili da je ona zapravo mislila reći da ona nikada nije bolje živjela nego sada.

 

3.

Đukin je u Bijeljini poznata kao nekadašnja promoterka „Božen“ kozmetike. U međuvremenu je ona, uz pomoć Crvene Sekte, dogurala do dvije dobro plaćene funkcije, na kojima meditira. Plus "Madam" radovi i nezakonita zapošljavanja.

 

4.

Bolje upućeni tvrde da je za njen brz uspon u stranačkoj hijerarhiji najzaslužnije poznanstvo sa Miloradom Dodikom; Vrlo vrlo blisko i intimno poznanstvo.


5.
Sektašica Đukin je odbornik Crvene Sekte u Skupštini Grada Bijeljina. Odbornička naknada sasvim sigurno ne može da zadovolji njene finansijske apetite, pa se ona na ovim izborima našla na listi Crvene Sekte za Parlamentarnu skupštinu BiH.


6. 

"madam" Đukin je trenutno direktor Doma zdravlja Bijeljina. Kao direktor, ona je poznata po mobingu radnika. Značajan broj zdravstvenih radnika te zdravstvene ustanove je upravo zbog nje dao otkaz.

7.

Više izvora mi je potvrdilo da Đukin od početka aktuelne izborne kampanje vrši neviđenu torturu nad radnicima Doma zdravlja Bijeljina. Ona pod prijetnjom otkaza traži od svakog radnika da donese spisak sa trideset sigurnih glasova.


 

Kao da to nije dovoljno, ona zahtijeva od radnika da dovedu po tri osobe na svaki skup Crvene Sekte u Bijeljini. Uprkos tome skupovi Crvene Sekte u Bijeljini su vrlo slabo posjećeni. (nastaviće se)