субота, 17. септембар 2022.

Pisamce dronjku Pašagiću, ovlašćenom narkodileru Sekte, koji radi za Narko"Generala" Kostreševića, Crtu i Ajkulu iz Hurgade


Pašagiću, stari olinjali pakšu, bijelo je baš zajebano, što je uočljivo na tvom mentalnom sklopu istinske budaletine koja za sebe tvrdi da je kriminalac i “humanitarac”. Manje šmrči, inače ti u tu tintaru više ništa neće moći stati.  


Slomili su te kao “vola u kupusu” batinaši Kostreševića i Marića, 26.03.o.g., ali ti im se i dalje, jade jadni, rektalni alipinisto, crijevna napasti, ulizuješ kako bi ti dozvolili da dilaš kokain. I još si im glavni ovlašteni narkodiler-"svjedok" za akciju "napakujte Vaskoviću bilo šta". 


Piše: Slobodan Vasković


Pašagiću, pošto si umislio da si neka “faca” i još “humanitarac”, iako kradeš sve čega se dohvatiš,  “termički" sam te već obrado.


Zato što mi dosađuješ sa miševima poput tebe, koji u tvoje ime šalju psovke, prijetnje i slične bljuvotine koje su tvoj narativ, što ne čudi od jedne male bitange.


Daj malo ispričaj Raji šta si bio u zatvoru, ali i prije robije - Bješe li ono muška prostitutka?! Tvoj izbor - kara te ko hoće; Sada Narko"General"! Ranije...


Drugi, mnogo važniji razlog, jeste to što decenijama truješ djecu i mlade.


Imam masu materijala za tebe, iako si ti tek sitna ribica prema ovim o kojima pišem. 


Na primjer, za Tomu Petrovića sa Pala, od kojeg kupuješ kokain, ti u podzemlju nisi ni miš.


Druge da ne pominjem. 


Ali, bijelo je baš zajebano, što je uočljivo na tvom mentalnom sklopu istinske budaletine koja za sebe tvrdi da je kriminalac i “humanitarac”. Manje šmrči, inače ti u tu tintaru više ništa neće moći stati.


I ne piši mi više sa lažnih profila, uz pomoć polupismenih Željka Derajića i Aleksandra Đekića, Crtinih Degenerika koji ti u tome pomažu.  


Slomili su te kao “vola u kupusu” batinaši Kostreševića i Marića, 26.03.o.g., ali ti im se i dalje, jade jadni, rektalni alipinisto, crijevna napasti, ulizuješ kako bi ti dozvolili da dilaš kokain. I još si im glavni ovlašteni narkodiler za akciju protiv mene. 


Kakav si ti miš - "kupiš" auto, pa, kao zadnja funjara, ne platiš. Pa auto isiječeš. Smeće jedno bolesno. Lafo si guma, a nisi ni lastiš.


Neću se više baviti tobom, premali si, presitan, uz to si i prostitutka; Tobom se već uveliko bave organi gonjenja, samo što ovaj put nećeš pet godina na robiju, već znatno duže ketenu. 


Uživaćeš. Takve ljudske dronjke kao ti, cinkaroše i pussy, "obožavaju" u zatvorima, u svakom pogledu.


I za kraj - Marš Džukelo Dilerska!