понедељак, 12. септембар 2022.

Kavački Zločinački Vrh MUP RS, Kostrešević i Marić, i danas, četvrdi dan zaredom, ponižavaju inspektore, policajce, SAJ, žandarme… poligrafišući ih kako bi otkrili ko je Vaskovićev izvor; Toliko su nesposobni da su jedino uspjeli otkriti javnosti kakva su Bagra


Piše: Slobodan Vasković


Kratko ću danas o aktivnostima Kavačkog Zločinačkog Vrha MUP RS po čijoj naredbi se već četvri dan zaredom poligrafišu inspektori, policajci, pripadnici SAJ-a, žandarmi… kako bi pokušali otkriti ko mi je dostavio Plan akcije za odmazdu nad svima koji im se ne dopadaju, a koja se odigrala 26.03.o.g.


Plan sam objavio 08.09. ove godine, a dan kasnije krenula je odmazda nad zaposlenicima MUP RS koji nemaju baš ništa sa mnom. Ali, Kavačka Bagra misli da imaju. 


Dosad nikog nisu otkrili, a neće ni odsad, ali nastavljaju da mobinguju i ponižavaju pripadnike takozvanog MUP RS, jer to više nije institucija, nije ni ruševina, to je ništa.Za danas je poziv primilo gotovo sto pripadnika te srušene institucije, a vođe “projekta” kavački Narko”General” Siniša Kostrešević i njegova narkokrtica Mladen Marić su u potpunoj paranoji; Anksiozni do mjere da se jedva kreću.


Pomenuti zločinci jedino su uspjeli pokazati kakva su Bagra, ali ni to nije neštto novo; Samo još jedna potvrda idiotizma i mentalne trulosti Kostreševića i Marića.


Još malo. Vrlo malo. (nastaviće se)