петак, 9. септембар 2022.

Igor Dodik, teško stimulisan, izazvao tešku saobraćajnu nesreću, nakon kokainskog provoda sa Stefanom Vuksanom, nasilnikom nad ženama; Sve je zataškao Kavački Narko “General” Kostrešević


Piše: Slobodan Vasković


Fotografija jednog od šefova Kavačkog klana u RS Igora Dodika i Stefana Vuksana, njegovog narkoprijatelja, narkodilera, narkomana, beskrupuloznog nasilnika nad ženama, pravi je rudnik informacija.


Fotografija nasmijanih Bitangi, poznatih u Banjaluci kao Tupan i Glupan, snimljena je u kafeu "988" krajem avgusta ove godine, 26/27.08.


Raspojasani bahati NarkoKreteni te noći su usisali gotovo kao i Crta, što je već zavidan rezultat.


Nakon narkoprovoda i iskazane bahatosti, Igor Dodik je, teško našmrkan, sjeo za volan svog najnovijeg mercedesa, unikatnog, jer je napravljen od štavljene kože građana RS, i uputio se kući; Izgubio je kontrolu nad automobilom i izazvao, u ranim jutarnjim časovima 27.08.o.g., težak saobraćajni udes u kojem, na sreću, nije bilo poginulih, ali jeste povrijeđenih.


Odmah je intervenisao Kavački NarkoGeneral Siniša Kostrešević koji je angažovao sve svoje narkosnage u MUP RS da zataška tešku saobraćajnu nesreću koju je izazvao Igor Dodik; Ne ide da NarkoTupan Milorada Dodika, (Iver koji je pao baš predaleko od Klade), u osvit kampanje, pravi takve teške incidente.


Narko"Genral" Siniša Kostrešević

Očito je da Crvena Sekta smatra da i dalje mogu da gaze koga hoće i sve to zataškaju, ali ta vremena su prošla - za nešto više od 20 dana zauvijek odlaze sa vlasti, a dobar dio njih, među kojima i Igor Dodik, protiv kojeg se vodi niz istraga, na višedecenijsku robiju. (nastaviće se)