субота, 3. децембар 2016.

Različak

piše: Slobodan Vasković

1.
U Jasenovcu ploča sa natpisom “Za dom spremni”, označava nastavak Drugog ubijanja Umorenih Srba u tom konclogoru.

Republika Hrvatska nikako da pobjegne od ušatog U, iako ušato U nije dominantno u Hrvata. 

Ubijanje Umorenih Srba ubijanje je Republike Hrvatske, njenog digniteta, državnosti, samostalnosti; Republika Hrvatska ostala je bez Živih Srba, što jeste veliki gubitak za Srbe, ali je još veći za Hrvatsku: ostala je bez jednog autohnog naroda, što je civilizacijski, kulturološki i svaki drugi nazadak. Nenadoknadiv.

Ostane li i bez Umorenih Srba, Republika Hrvatska će ostati bez same sebe. 

2.
Dok neoustaše ponovo ubijaju već ubijene Srbe, rukovodstvo Republike Srpske podržava izborne napore Norberta Hofera, koji, svako malo, na rever stavi cvijet Različak, simbol Nacista.

Hoferovu Slobodarsku partiju osnovali su, svojevremeno, bivši Nacisti.

Sad Srbe u Austriji, Moloh i njemu slični, pozivaju da glasaju za osobu koja baštini nacističko nasleđe; Istih onih Nacista koji su Ustašama omogućili otvaranje logora u Jasenovcu i Donjoj Gradini, u kojima su zvjerski ubijene stotine hiljada Srba, Jevreja, Roma, Muslimana, Hrvata antifašista… 

3.
Da li je to skandal? Naivni bi to mogli skandalom okarakterisati, a racionalni će konstatovati da je sasvim prirodno da Moloh, koji je predao originalnu Jasenovačku građu i kome je u kabinetu jedan od glavnih savjetnika Osoba što je, tokom ratnih dešavanja 1992.-1995., često bila u kabinetu hrvatskog ratnog ministra Gojka Šuška, podrži Različak.  

4.
Kao što je sasvim Različak da osoba takvog mentalnog sklopa, Milorad Dodik, javno 30. oktobra, oglasi Različak stavove, materijalizovane kroz “Crnu Knjigu Neprijatelja SNSD-a” i napade na sve opštine u kojima ta Različak Sekta nije na vlasti.  

Naravno da je očekivano i da Različak Radojičić ne pisne na tom skupu, jer “Bane dobri sin Različak” je preskupo plaćen funkcijama, da bi se bavio trivijalnostima kao što je tonjenje SNSD-a u Slobodarske Različak Baruštine.

5.
O Različku Radojičiću biće još ponešto u tačkama koje slijede; Ipak je preče primijetiti koliko je prejadna Dodikova Različak-politika; Ne samo zbog navedenog, već i činjenice da Prvi Različak SNSD-a toliko gnusno laže da ga je mučno i slušati.

D-Različak tako ponovo tvrdi da ne priznaje Ustavni sud BiH, iako je dosljedno sproveo odluku te institucije o ukidanju Dana Republike, čime je potpuno obesmislio sprovedeni referendum. Čak je poništio rezultate referenduma i prije Ustavnog suda BiH.

D-Različak se na taj način još jednom pokazao kao krucijalni antisrpski igrač, spreman da igra protiv Srba do njihovog biološkog nestanka.

6.
D-Različak sada priprema novu Veliku Antisrpsku Podvalu - Udar na Ustavni sud BiH, čije odluke on dosljedno i promptno sprovodi. Svako onaj ko mu se pridruži u novoj Velikoj Antisrpskoj Podvali (podjednako velikoj kao i obesmišljeni referendum) saučesnik je u zločinu nad sopstvenim narodom. 

7.
Istovremeno, sa svim navedenim dešavanjima, u Vučijoj Jazbini traje sukob dva Različka - Dodika i Dragana Lukača.

8. 
Dodik Lukaču više ne vjeruje; Moglo se to naslutiti nakon imenovanja Darka Ćuluma na poziciju Direktora Milicije, a postalo je notorno nakon imenovanja Siniše Kostreševića na poziciju načelnika Uprave krim policije Sektine Milicije.

9.
Lukač je u nokdaunu, toliko bolnom da tri dana nije dolazio na posao; Toliko intenzivnom da je odgodio službeni put vani, jer se uplašio nokauta - Smjene!

10.
Povratak Miloša Čubrilovića Čubrija na milicijsku scenu (Ćulum i Kostrešević su njegovi ljudi), znači da u Vučijoj Jazbini vri kao u košnici i da slijede novi sukobi suprotstavljenih D-Različak Milicija.

11. 
Mržnja između Dodika i Lukača je ogromna; Lukač je svjestan da mu je Dodik izmakao i da više ne vlada njime držeći ga, zajedno sa Šuškovim Saradnikom, u stalnoj Paranoji i Strahu, od Vehabija, od Hapšenja, od Napada…

12.  
Lukač je svjestan i da će Dodik sada pokušati da ga oduva kao Ocvali Cvijet Različka. 

Lukač je svjestan i da Dodik to ne može/ne smije/boji se… uraditi preko noći.

Lukač će se braniti. 

Tek slijedi Rat Različaka! I Rat Tajkuna i Zločinačkih Organizacija, čiji su eskponenti u vrhu Milicije!

13.
Odavno ništa niže, bolesnije, odvratnije, gnusnije, prljavije, ogavnije, ljigavije, jezivije, bezočnije… nisam pročitao od nedavnog tvita Različka Radojičića.

“Pokrenućemo humanitarni projekat#nahranitrifunovića”, tvitnuo je Različak Radojičić, odgovarajući tako na kritike u tekstu “Gradonačelniče Banjaluke, a u kom to filmu Vi igrate?”, bivše gimnazijalke Nikoline Garače, koji je prenijela “Buka”; Čiji je urednik Aco Trifunović.

14. 
Različak Radojičić je nakon ovog istupa postao maksimalna mjera za jad! Minus Beskonačno.

15. 
Aco, moj drug, se oduvijek uspješno hrani sam, sopstvenim sposobnostima, za razliku od Radojičića koji je Vječni Parazit Sekte, Vječni Nesit, jer je nemoguće nahraniti tu, ničim opravdanu, sujetu, koja nije akutna, već hronična boleščina.

Ništa neočekivano od “Baneta dobrog Sina Različka”, Prvog Plaćenika Sekte. Neočekivano bi bilo da je TO postalo gradonačelnik svih građana Banjaluke.