четвртак, 1. децембар 2016.

Nove prijetnje

piše: Slobodan Vasković 

1.
SNSD nastavlja da mi prijeti.

2. 
Miroslav Milovanović, poslanik te stranke u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH objavio je na svom tviter profilu sledeće: "Mijenjam Gubara iz 2012 godine sa dovoljnom kolicinom hemijskog sredstva protiv istog za efikasno sredstvo protiv Baletana. Moguca i doplata".

Milovanović mi je već prijetio 15.11. ove godine, u sklopu Velike Dodikove Akcije za uklanjanje Vaskovića dizanjem u vazduh. Akcija nije uspjela, jer sam se uklonio na vrijeme. Očito je da se Velika Dodikova Akcija za uklanjanje Vaskovića "efikasnim sredstvima" nastavila svega tri dana nakon mog povratka u BiH. 

3.
Iz Milovanićevog tvita je jasno da traži efikasno sredstvo protiv mene, za koje je on spreman i platiti.

Naravno, nije mu problem platiti: novca ima, jer ga je taj Zločinac zaradio tako što je zarazio šume u RS gubarima, pa onda sebi bliskim firmama dao poslove prskanja. S tim parama, kao i onim opljačkanim na vještačkom đubrivu, lažnim NVO i drugim prljavim poslovima, Milovanović vrlo lako može unajmiti efikasne profesionalce koji imaju efikasna sredstva protiv mene.

4.
Budući da je Milovanović vrlo glup, trebalo bi oko “efikasnog sredstva” da se iskonsultuje sa šefom Miloradom Dodikom, koji je, primjera radi, kao najefikasnije sredstvo protiv mene ocijenio eksploziv.

5.
Dodik je to utvrdio na “Kolegijumu za uklanjanje Vaskovića”, koji su, osim njega, činili P. Ćeranić, D. Lukač, V. Vukelić. 

Ostali, mahom muškarci, plus jedno žensko čeljade, bili su zaduženi za propagandne aktivnosti pripreme mog odlaska Bogu na istinu. 

6.
Milovanović jeste vrlo glup, ali ne baš toliko glup da novu prijetnju objavi samoinicijativno; Bez dileme je to učinio po nalogu vrha stranke; Cijenim lično Moloha, koji mu je opsesija. 

7.
Uopšte me ne iznenađuju nove prijetnje koje dolaze iz vrha SNSD-a, jer su u toj stranci baš naumili da se obračunaju sa mnom.

Iznenađuje me da, u ovom trenutku, nisu našli nikog pametnijeg od MIlovanovića da mi prijeti, a nije baš da nemaju. 

8.
Povod za nove prijetnje jeste serija tekstova o kriminalnim radnjama Milovanovića, koji je počinio ekocid i zbog toga zaslužio visoku poziciju u SNSD-u.

Serija će se nastaviti, jer imam još nekoliko tema da obradim. Uobičajeno argumentovano.

9.
U serijalu ću se narednih dana, između ostalog, baviti sa PD “Semberija” i kriminalnim poslovima Milovanovića obavljenim preko te firme. Imam još par iznenađenja, koje ni protivgradno zasijavanje iz Bakinaca i ostalih Dodikovih voćnjaka ne može ni razbiti ni pobiti.

10. 
Neću odlaziti, jer se zna ko mi atakuje na život, pa ako se šta i desi sve će biti jasno.

11.
Jasno je i da je SNSD jedna nasilnička, zločinačka organizacija koja smatra da prijetnjama, fizičkim napadima i likvidacijama može opstati na političkoj sceni. 

Dosadašnja iskustva su pokazala da zaista i može; Vidjećemo ubuduće da li će to ići baš tako.

12. 
Jasno je i da oni, poput Dodika, Milovanovića i njima sličnih, koji su opljačkali detaljno Republiku Srpsku, kao gubari i po principu “spržena zemlja”, smatraju da imaju na raspolaganju i pravo na oduzimanje života.

Donekle i ne čudi takav njihov stav: Neke živote su već nekažnjeno oduzeli.

13.
Za kraj Lajbah!

14.
Ostanite sa mnom.