четвртак, 8. децембар 2016.

Klub Novinara-kuglaša Nasilnika počeo sa stavljanjem meta na čelo, iako njihova Inicijativa za prebijanje novinara nije još uvijek usvojena

piše: Slobodan Vasković

Moram još malo da se pozabavim Klubom novinara-kuglaša Nasilnika. 

Sredstva za rad Kluba novinara-kuglaša Nasilnika
Stvarni cilj njihove Inicijative, kojom se zagovara nekažnjavanje premlaćivanja i prijetnji novinarima, bio je da famozni član 4., koji omogućava navedeno, uđe u Zakon i da se on usvoji na Skupštini RS. Kao i član 2. koji prijetnjom tretira samo onu vatrenim oružjem. 

Tako niko ne bi mogao reći ništa protiv, jer sami novinari su predložili nasilje nad novinarima.

Nakon što sam raskrinkao podle namjere Kluba novinara-kuglaša nasilnika,  što je podržalo niz kolega, kao odgovor uslijedio je poziv na Nasilje - indirektno dovođenje u vezu sa Seferom Halilovićem, bošnjačkim ratnim komandantom i njegovom izjavom da je “RS genocidna”, (što je kaznio CIK).

Učinili su to pripadnici Kluba novinara-kuglaša nasilnika, čime su, defakto, potvrdili svoje stvarne namjere da se Inicijativom obračunaju sa svima koji ne “razmišljaju” po nalogu Režima; Preciznije - da svakom Nasilniku daju bejzbol palicu, čekić, metalnu šipku, kamenčinu, benzin…, u ruke i mogućnost da prebija, žari i pali novinare koji ne odgovaraju njihovom viđenju “srpstva” - upravljanju Srbima i institucijama po principima Mentalne pornokratije.

Mržnja, bijes, morbidnost, rasizam, bahatost, primitivizam… njihov je opus, kojim prikrivaju Javni Poraz, jer su njihove nečasne namjere raskrinkane.

Da li je to neočekivano? Taman posla; Sasvim je očekivano da pripadnici Kluba novinara-kuglaša nasilnika tako reaguju - zamjenom teza - “Nije bitan član 4, kritikuju ga Seferovi, koji RS smatraju genocidnom”, što je notorna laž; Laž garnirana etiketiranjem, targetiranjem i, naravno, pozivom na nasilje nad “Neprijateljima Srba”! Toliko puta je to ovdje već viđeno u režiji Režima, da postaje predosadno.   

Taj Vrisak Poraženih; Krik Straha, jer su izvučeni na svjetlost dana. 

Poslednji rasistički, primitivni i bijedni napad, dostojan svakog prezira, me ne zabrinjava. Ne bi trebalo ni druge.

Otkrivena je javno samo još jedna Grupa Nasilnika - “Lideri” Kluba novinara-kuglaša nasilnika, odškolovana u sjemeništu vladajuće Sekte.

Do sada su djelovali tajno, nakon Inicijative Nasilnici su izašli iz svog prirodnog staništa - Mraka i to je jedina promjena.

Trebalo bi da uslijede i druge i da se Udruženje “BH novinara” oglasi o ovoj morbidnoj Inicijativi i saopšti da li je Klub novinara-kuglaša nasilnika, koji je sastavni dio tog udruženja, imao saglasnost za pokretanje Inicijative, koja podržava i opravdava prebijanje novinara.

Koliko mi je poznato nisu imali, pa se postavlja pitanje validnosti njihove Inicijative i njih kao predlagača?!

Postavlja se i pitanje da li je Inicijativa Kluba novinara-kuglaša nasilnika napad na Udruženje “BH novinari”, pokušaj njegovog rušenja i difamiranja?

Očigledno je da jeste i da je to jedan od ciljeva Nasilnika koji otvoreno promovišu nasilje, stavljaju mete na one koji im se ne čine podobnim, ili ih Režim oglasi nepodobnim, a samo je pitanje trenutka kada će uzeti pravdu u ruke i nekim od oruđa, koje nije vatreno, ali može biti ubitačno, nasrnuti na svakog sa drugačijim stavom.  

Ostanite sa mnom.