среда, 28. децембар 2016.

Nasilnik Dodik javno pozvao na linč Snežane Mitrović, novinarke TV N1 i presudio joj da je Neprijatelj; Dodik bi morao krivično odgovarati zbog otvorenih poziva na nasilje

piše: Slobodan Vasković

Milorad Dodik po ko zna koji put je pokazao da je najobičniji Nasilnik i, služeći se jezikom ulice, verbalno je napao novinarku N1 Snežanu Mitrović, nazivajući je Neprijateljem,  kao i samu TV N1!


Na ovaj način Dodik je nastavio sa promocijom sadržaja svoje Crne Knjige Neprijatelja, ali i namjernim targetiranjem pojedinaca. 

Njegov primitivni, uličarski, istup je direktan poziv na Linč Mitovićeve. 

Nakon ovog poziva na Linč, koji je stigao iz Palate, Mitrovićevu može, nekažnjeno, maltretirati i fizički napadati ko hoće i kada hoće, jer je aboliran presudom da je Neprijatelj, koju je izrekao Dodik.

Nije to ništa iznenađujuće kada je primitivac i nasilnik Dodik u pitanju, niti je Mitrovićeva jedina novinarka koju je napao; Njegov manir je napad na žene, što samo svjedoči o kakvom nasilniku se radi.

Naravno, niko ništa neće preduzeti protiv poziva na nasilje nad Mitrovićevom, koja je majka dvoje maloljetne djece i kojoj Dodik onemogućava pravo na rad i normalan život, samo zato što novinarka N1, kao ni Kuća za koju radi, nisu u funkciji promocije njegovih anticivilizacijskih političkih i svih drugih stavova.

Niko od prisutnih novinara nije reagovao i pokušao zaštiti Mitrovićevu; Neki bi to okarakterisali poražavajućim, ali to je uobičajena praksa: Dodikovi novinari, kao i njegov SNSD, su militaristički ustrojeni i podržavaju svaki odstrel; Štaviše, vrlo posvećeno učestvuju u lovu na one koje Dodik okarakteriše kao Neprijatelje.

Dodik je jedini stvarni Neprijatelj svih civilizovanih normi i ponašanja; To je Osoba vrlo opasnih, ubilačkih, namjera i njegovo ponašanje, djelovanje i pozivi na Linč na kraju će do Linča i Ubistva i dovesti.  

I nakon Dodikovih otvorenih prijetnji i poziva na linč, nije prestao pritisak na Mitrovićevu, već je nastavljen od članova Dodikovog kabineta.

Bilo bi krajnje vrijeme da se nadležne institucije BiH pozabave Dodikovim nasrtajima na novinare, njegovim otvorenim prijetnjama i pozivima na Linč, jer nadležne institucije Republike Srpske to nikada neće učiniti, budući da učestvuju u njegovim projektima progona Neprijatelja i Nepodobnih.

Treba li, zaista, neko da bude ubijen pa da se konačno reaguje na Dodikove nasilničke manire i ubilačke zahtjeve?!