петак, 9. септембар 2022.

SkajTetka Diana Kajmaković uskoro će biti najurena iz Tužilaštva BiH da kod kuće čeka hapšenje

Pohlepna, gramziva, beskrupulozna SkajTetka Kajmaković


Piše: Slobodan Vasković


1.

Skaj Tetka Diana Kajmaković koja je, formalno, na dužnosti v.d. Zamjenika glavnog tužioca Tužilaštva BiH uskoro će biti najurena iz te institucije zbog dokazanih veza sa NarkoBosovima, kriminalne saradnje sa njima i uzimanja velikih količina novca za prodaju informacija i usluge koje im je činila.


2.

SkajTetka je 30. maja ove godine suspendovana sa pozicije šefa Tima istražilaca koji rade na dešifrovanim Skaj i Anom aplikacijama, a po zahtjevu FBI i EUROPOL-a koji su otkrili njene bliske veze sa jednim velikim NarkoDilerom iz Sarajeva i drugim iz Bijeljine. Njihova imena ne navodim zbog interesa istrage, ali podsjećam da je Kajmakovićeva štitila trostrukog ubicu i jednog od najvećih dilera u Evropi Milana Matkovića, iako je pripremao četiri ubistva u Novom Sadu.


3.

Kajmakovićeva je, što sam već objavio, uzela novac za zaštitu od Matkovića u prostorijama Tužilaštva BiH i obećala mu da će spriječiti njegovo izručenje Austriji koja je za njim raspisala međunarodnu potjernicu zbog trgovine kokainom.


4.

Nedugo nakon udaljavanja Kjamakovićeve iz Tima za istrage, Matković je, 22.07. o.g. uhapšen na Ivanici kod Trebinja.


5.

Nakon njega, 23.08. o.g., uhapšen je i njegov najbliži saradnik Dražen Šiniković, Kavčanin i veliki narkodiler iz Trebinja. 


6.

I Matković i Šiniković imali su vrlo bliske narkoodnose sa Nenadom Nešićem, narkodilerom i peračem narkonovca kojeg je, takođe, štitila Kajmakovićeva.


7.

Nešić sada radi sa još jednim pulenom SkajTetke - Admirom Arnautovićem Šmrkom, kratkim nasilnim papkom.


Narko Nešić


Šmrk je narkodiler sa značkom OSA koju mu je dao Osman Mehmedagić Osmica, njegov i Kajmakovićkin šef.


8.

Skaj Tetka je prodavala informacije iz dešifrovanih Skaj i Anom aplikacija preko Šmrka, o čemu sam detaljno pisao, a tim zločinom izazvala je bombaške napade koje je organizovao Arnautović.

Šmrk, kratki iskompleksirani nasilni narkodiler sa značkom OSA

9.

Osmica i SDA pokušali su da spasu Kajmakovićevu preko svojih Olovnih vojnika u VSTS koji su je čak pozvali naintervju za Glavnog tužioca, kao jednog od tri kandidata, ali su uspjeli jedino da ubrzaju njen odlazak iz Tužilaštva BiH.

Osmica

10.

Prema informacijama koje posjedujem, Kajmakovićeva neće dočekati opšte izbore (02.10.) u Tužilaštvu BiH, a da li će na njima glasati u zatvoru zavisi od drugih faktora o kojima ne mogu iznositi detalje. U svakom slučaju, njoj slijedi višedecenijska robija, kao i Osmici, Šmrku, Matkoviću, Nešiću i brojnim narkodilerima koje je štitila, a među njima je i Aleksandar Mičić, zvani Aco Makedonac, dvostruki ubica u pokušaju.