недеља, 11. септембар 2022.

Kavački Zločinački Vrh MUP RS nastavlja da, poligrafisanjem i saslušavanjem, ponižava inspektore, specijalce, žandarme, policajce…, sa samo jednim pitanjem: Ko je Vaskoviću dostavio Plan akcije za prebijanje i lomljenje privedenih 26.03.o.g.?!


Piše: Slobodan Vasković


1.

Kavački Zločinački Vrh MUP RS potpuno je poništio tu nekadašnju instituciju; Ponizio je do gigantskih razmjera i, definitivno, uništio, sasuo u prah i pepeo.


2.
Kavački  Zločinački Vrh MUP RS već treći dan zaredom poligrafišu inspektore, pripadnike žandarmerije, specijalce, policajce, ostale uposlenike MUP RS…, ne bi li saznali ko je moj izvor koji mi je dostavio Plan akcije za prebijanje i lomljenje četrdesetak privedenih 26.03.o.g., koji su potpisali i realizovali Siniša Kostrešević, direktor Policije, Mladen Marić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, Miloš Brkić, načelnik PU Banjaluka, Srđan Stojaković, zamjenik komandanta SAJ, Snježana Radivojević, zamjenik načelnika UKP, Saša Japundža, zamjenik komandanta žandarmerije, te Siniša Bereta i Mirko Živković, visoki funkcioneri MUP RS.


3.

Dokument “Plan rada na rasvjetljavanju KD Teško ubistvo policijskog službenika Radenka Bašića”, koji sam objavio 08.09.2022., iskorišten je, 26.03.o.g., za brutalno lomljenje brojnih privedenih lica koja su stavili na spisak za surovo prebijanje, primarno, Kostrešević, Marić i Bereta.

4.

Nakon što sam objavio Plan, sa potpisima svih koji su učestvovali u njegovom kreiranju i odobrili ga, Kostrešević i Marić su, bukvalno, poludili i naredili dosad neviđeno ponižavanje pripadnika MUP RS. 

5.

Poligrafišu sve redom ne bi li došli do mojih izvora i jedino su uspjeli dosad da  izazovu bijes, ogorčenost, osjećaj poniženosti, bezvrijednosti; Teške frustracije poligrafisanih, saslušanih, teško omalovaženih pripadnika MUP RS.

Mnogi najavljuju odlazak.


6.

Kostrešević i Marić nisu otkrili ništa. Niko nije pao na poligrafu; Nisam ni očekivao da otkriju - svi moji izvori su neuhvatljivi i nemoguće ih je pronaći, ma šta izopačeni pripadnici Kavačkog Narkoganga iz vrha MUP RS činili.

7.

Da budem iskren - “Grohotom se smijem” njihovim jalovim pokušajima da pronađu moje izvore, jer je riječ o nesposobnim uškopljenicima, iza kojih stoje Miorad i Igor Dodik, koji samo u situacijama teške zloupotrebe ingerencija institucija mogu nešto učiniti - na primjer štiti NarkoKlanove, njihovu robu, vojnike, NarkoBosove, a van institucije oni su najobičnije ništarije. Ništarije su i ovako, ali, nažalost, kao pripadnici MUP RS, načinili su nenadoknadivu štetu, jer su poništili tu instituciju.

8.

Mogao bih ja sada postaviti hiljade pitanja: Zbog čega tako nisu postupili prilikom brojnih ubistava, pljački, slučajeva teškog privrednog kriminala, pljački entitetskih resursa…, ali to je besmisleno - oni i jesu postavljeni da štite pljačkaše, bitange, hulje, narkodilere, ubice od kojih su i gori!

9.

Panika, Paranoja i Strah kolaju kostima Kostreševića i Marića (već odavno su iz krvnih sudova prešli u koštanu srž), jer im godinama ne uspijeva da pronađu izvore mojih informacija. A vodili su na desetine istraga. 

10.

Izvori su tu oko njih. Naravno, izuzetno sposobni časni ljudi, za razliku od navedene bagre i šljama.

11.

Međutim, ima i pozitivnih strana progona koji čine, jer pokazuju kakav su Nakot, koliko se boje i jer pripadnici MUP RS, među kojima ima i poštenih i časnih osoba, imaju priliku na svojoj koži osjetiti kakva Bagra ih vodi i dokle ih je dotjerala - da ih tretiraju gore nego kriminalce.

12.

Interesantno je da dosad nisu Kostrešević i Marić poligrafisani; Daleko od toga da su oni moji izvori, otrovni ološ poput njih ne bih ni pogledao, ali bi se moglo utvrditi ko im je naredio da prebijaju i lome privedene osobe (ogromna većina nije ni saslušana) 26.03.o.g.; Da li su imali komunikaciju sa Daliborom Railićem Dugim, NarkoDilerom iz Prijedora koji je organizovao likvidaciju časnog policajca Bašića; Da li su, “slučajno”, negdje sreli ubicu Aleksandra Miljatovića; Ko im je naredio da u javnost iznose dokaze prije podizanja optužnice protiv organizatora ubistva i ubice, čime direktno rade u njihovu korist; Da li je to razlog njihovog javnog TV istupa prošle sedmice - da pomognu organizatoru ubistva i ubici što više mogu?!


13.

Mogli bi ih poligrafisati i za prodaju informacija iz Skaj aplikacija koje se nalaze u MUP RS, njihovu zloupotrebu; Posebno za narkokonvoje, zaštitu NarkoDilera, NarkoGangova, Profesionalnih Ubica…


Pukao bi poligraf. Nema potrebe za tim, uskoro će obojica u zatvor.

14.

Potpuno sam ravnodušan prema onom što čine Idioti Kostrešević, Marić i ostali kako bi došli do mojih izvora; I moji izvori su potpuno ravnodušni; Radimo dalje sve dok tu bagru ne stjeramo iza rešetaka.


15

Nema još mnogo posla. (nastaviće se)