среда, 14. јул 2021.

Zoran Pediculosis pubis Milanović i dalje u potrazi za genitalijama koje bi ga prihvatile; Samo Jadnik poput Dodika može podržati stidnu vašku Milanovića i prećutati njegove uvrede na račun Srba iz Hrvatske; Malo je realno da će hapšenje Osmice omogućiti Tadićevoj da opstane na poziciji Glavne tužiteljke


Piše: Slobodan Vasković


1.

Odavno ništa tako jadno, bolesno, toksično, neuravnoteženo, prljavo, podlo, podmuklo i, istovremeno, nebitno nije došlo u BiH kao što je stvor Zoran Milanović, predsjednik Republike Hrvatske.


2.

Milanovića bi mnogi nazvali i skotom, ali to nije dobro poređenje, jer je ta isprazna, prenaduvana, frustrirana, iskompleksirana kreatura gora od svakog skota.


3.

Nebitan do mjere beskonačnosti, Milanović je pokušao da dijeli “lekcije”, a jedino je uspio pokazati kakav totalni idiot se, nažalost, nalazi na čelu Hrvatske.


4.

Milanović nije ni ljevičar, ni desničar, ni političar centra; Nije ni neoustaša, iako bi rado bio, već je jednostavno duplo golo! 


5.

Sopstveni beznačaj, izopačenost satrulog, perverznog mentalnog sklopa, Milanović sam najbolje opisuje svojim deformisanim istupima, koji svjedoče da je u BiH tri dana boravilo Stvorenje koje je poodavno trebalo biti u psihijatrijskoj ustanovi najvišeg bezjednosnog ranga, kako ne bi uspio iz nje pobjeći.


6.

Milanovićeve izjave nisu nikakav skandal, jer nazvati ih tako značilo bi tretirati ga kao političara, što on nikada nije bio niti zna šta taj pojam suštinski znači; Njegove izjave su plod izuzetno teškog psihičkog stanja u kojem se nalazi i koje nalaže hitno liječenje tog teško bolesnog Stvora. 


7.

“Za BiH u Evropi nema nikakvog interesa, postala je predzadnja rupa na svirali i kad nema mačaka koje riču, miševi kolo vode”, obznanio je javnosti dio sopstvenih psihičkih tegoba Milanović, koji na svirali nije čak ni zadnja rupa. Nema ga uopšte. Ni na EU ni na bilo kojoj drugoj; On čak ni u Hrvatskoj nije ni zadnja rupa na svirali, a kamoli gdje drugo!


8.

Taj Stvor koji (već prilično dugo) “riče” sopstvenu mentalnu trulež je za miša vidljiv tek mikroskopom, a nijedna “mačka koja riče” ne bi se ni osvrnula na njegove pokušaje da javno pokaže da je tek Pediculosis pubis, parazitski zloglasni insket, koji bi učinio sve, baš sve, kada bi mu neki EU miš ili “mačka koja riče” dozvolili da naseli njihove genitalije.


Uzalud se nada ta mentalna gnusoba, jer nikom, ko iole drži do sebe, nije potreban neprijatni svrabež poput njega. 


9.

Samo neko potpuno jadan kao Milanović može podržati Milanovića; Taj neko je Milorad Dodik kojem je stidna uš iz susjedne Hrvatske mnogo važnija od uvaženog profesora politologije Dejana Jovića, Srbina po nacionalnosti, koji predaje na Univerzitetu u Zagrebu.


Dodik, jadnik svih jadnika, podržao je stidnu uš Milanovića, ali riječi nije prozborio o gnoju koji je Pediculosis pubis izbljuvao o profesoru Joviću.


10.

“Profesor politologije (Dejan Jović, op.aut.) je eskort dama gospodina (Milorada) Pupovca”, bljunula je stidna uš, svjesno vrijeđajući Jovića samo zato što je Srbin, a ne što je njegov izliv besmislica na Univerzitetu u Mostaru okarakterisao kao Milanovićevo samovezivanje u čvor.



Milanović nije uspio uvrijediti Jovića, kao ni Pupovca, ali jeste Republiku Hrvatsku koju, nažalost, ta stidna vaška predstavlja 


11.

Jadni Dodik je samo još jednom pokazao da mu je bilo koja hrvatska stidna uš, koja je na bilo kakvoj funkciji, važnija od svakog Srbina. Nije to nikakvo iznenađenje; Dapače, već poodavno je poznato da Dodik mora slušati Dragana Čovića. Bespogovorno! Razloge nije uopšte teško spoznati.


12.

Stvor znan kao i Milanović, gori od svakog Skota, napustio je BiH; Šteta je što u svoju beznadežnu potragu za genitalijama koje će ga prihvatiti nije poveo i Dodika! Međutim, ni taj trenutak nije daleko, jer je i Dodik, bh. jadnik nad jadnicima, u histeričnoj je potrazi za nekim značajnijim rektumom koji bi ga pokušao održati na vlasti u BiH.


Međutim, teško će ga naći, jer niko više ne želi tu crijevnu napast!

 

Teško da će jadniku pomoći i nastavak međusobnog masakra vodećih osoba najznačajnijih institucija BiH.


13.

Najnovija epizoda je hapšenje Osmana Mehmedagića Osmice, direktora OBA  BiH, zbog optužbi za “falsifikovanje diplome i pranje novca”.


Osmica je uhapšen po nalogu tužioca Olega Čavke, najpoznatijeg kradljivca Tužilaštva BiH, koji je to učinio po nalogu Gordane Tadić, Glavne tužiteljke Tužilaštva BiH.


14.

Tekuća epizoda javnog međusobnog masakra vodećih čelnika institucija koje, kao lične alate, krvnički usmjeravaju jedni protiv drugih, a ne za zaštitu države, ima izuzetno slojevite i kompleksne korijene i ogromne razmjere. 


To je sudar Čovića i njegovog ličnog jadnika Dodika sa izanđalim Bakirom Izetbegovićem, ali to je i politički unutarbošnjački sukob koji iz dana u dan kulminira. Meta je Izetbegović, a mladi, ojačali bošnjački političari žele da se do kraja obračunaju sa njim.


Izetbegović teško može izdržati udare koji svakodnevno stižu sa brojnih strana i, usudio bih se konstatovati, da je on već sada bivši lider Bošnjaka.


15.

Ko je novi, odlučiće izbori 2022., ali to gotovo izvjesno neće biti Izetbegović (šanse su mu tek teoretske), kao što neće opstati ni Dodik. Od trojice Feudalaca koji nemilosrdno satiru BiH, jedini ozbiljne izglede da o(p)stane na političkoj sceni i nakon 2022. godine ima Čović.


Čović je uspio da svoju poziciju u BiH učini najbitnijom i potpuno bagatelizuje i Izetbegovića i Dodika koji bi, prirodom stvari, trebalo da su mnogo politički jači od njega. Međutim, Čović ih je obojicu potrošio do kraja!


16.

Odlaskom Izetbegovića i Osmica završava karijeru; Trebalo je i ranije, ali se to nije desilo, jer u BiH institucije nisu institucije, već privatizovani alati za odbranu ličnih pozicija.


17.

Hapšenje Mehmedagića ne znači da kraj karijere neće dočekati zajedno sa Izetbegovićem iduće godine, ali svakako znači jedan od posljednjih pokušaja Gordane Tadić da opstane na poziciji Glavne tužiteljke Tužilaštva BiH.


18.

Usudio bih se reći da će joj to vrlo vrlo teško poći za rukom i da je najrealnije da u najskorije vrijeme bude udaljena iz te institucije, bez obzira na to šta će biti sa Osmicom, čiji rok trajanja, u najboljem slučaju po njega, neminovno ističe nakon izbora iduće godine.


19.

I da ne zaboravim istaći: BiH je na EU svirali daleko iznad pretposljednjeg mjesta, jer o tome ne odlučuju stidne vaši, već ozbiljni evropski političari!