недеља, 18. јул 2021.

Uhapšen i samostalni inspektor Predrag Vatreš nakon što sam objavio da je bio u društvu ranije uhapšenih Milovanovića, Glavnog inspektora u UKP RS i Božovića, bliskog Škaljarskom klanu; Uhapšena i inspektorka Gorana Rečević

Predrag Vatreš (lijevo)


Piše: Slobodan Vasković


Samostalni inspektor u Upravi za organizovani kriminal MUP RS Predrag Vatreš uhapšen je 17.07. u kasnim večernjim časovima.


Vatreš je samostalni inspektor u Upravi za organizovani kriminal, a uhapšen je nakon što sam objavio da je bio u društvu Glavnog inspektora UKP MUP RS Mladena Milovanovića i Miloša Božovića, Škaljarca, par minuta prije njihovog hapšenja.


Vatreš je, neposredno prija upada policije, napustio “4 life”, teretanu kriminalaca Danka Stanišića i Dejana Tubića, što dovoljno svjedoči o kakvim policajcima se radi. 


Dejan Tubić

Stanišić i Tubić u sred dana prebijaju građane koji im se zamjere, o čemu sam već pisao i emitovao i video klip.


Stanišić, Nermin Ćulum i Igor Bilbija


Mladen Milovanović, Glavni inspektor UKP MUP RS, blizak direktoru Policije Siniši Kostreševiću, uhapšen je juče u popodnevnim časovima zajedno Milošem Božovićem, bliskim Škaljarskom klanu.


Milovanović, Božović i Vatreš su u pritvoru, a Božović če biti prebačen u ekstradicioni pritvor, jer je za njim Crna Gora raspisala potjernicu pošto se tereti za učešće u nekoliko likvidacija.


Miilovanović je, prema tvrdnjama mojih izvora, osumnjičen da je dostavljao povjerljive informacije kriminalnim klanovima za šta, kako su mi rekli, postoje dokazi. Vatreš je sada, takođe, pod istragom zbog istih razloga.


Mladen Ostojić, likvidiran 01.01.2019.


Božović je zet mladića Miloša Ostojića, likvidiranog 01.01.2019. godine u Istočnom Sarajevu. Tada se spekulisalo da je stvarna meta bio Božović, a da je Ostojić ubijen greškom.


Akcijom je komandovao Dragan Lukač, a Kostrešević nije znao za nju.


TVBN je objavila da je - “MUP Srbije od ministra Dragana Lukača ultimativno zahtijevao da Kostrešević bude zaobiđen u istrazi koja se vodila u vezi Darka Eleza. Razlog tog zahtijeva, prema tim izvorima, su dokumentovani sastanci Kostreševića i njegovog prijatelja Dejana I. iz Zvornika, u Beogradu, sa visokopozicioniranim članovima Belivukove kriminalne grupe”.


Lukač i Kostrešević

Dejan I. je, u stvari, Dejan Ilić zvani Tigar.


Napisao sam niz tekstova o povezanosti Ilića, Siniše Mijatovića i Zorana Stevanovića, gradonačelnnika Grada Droge Zvornika sa zločinačkim Krakenom Veljka Belivuka i Slaviiše Kokeze.

Stevanović. Mijatović i Ilić

Stevanović, Mijatović i Ilić su Kumovi kartela Grada Droge Medelina, u kojem već godinama odlučuju o životu i smrti.

Vatreš, koji je tražio moje izvore, a našli su i uhapsili njega

Ono što je zaista bizarno jeste da je Vatreš bio angažovan i na “poslovima i zadaciima otkrivanja izvora” potpisnika ovih redova.


Vatreš je uhapšen, a moji izvori i dalje rade izvrstan posao. 


Saznajem da je uhapšena i inspektorka Gorana Rečević, koja je, svojevremeno, bila privođena kada su uhapšeni narko inspektori, što su presuđeni na dugogodišnje zatvorke kazne.


Riječ je o Slavku Đuriću, Ognjenu Stijaku, Srđanu Raduloviću i drugim.


Rečevićeva tada nije optužena, pa je, očito, nastavila sa kriminalnim aktivnostima. I ona je vrlo bliska Kostreševiću. (nastaviće se)