субота, 17. јул 2021.

Milovanović i Božović uhapšeni u teretani kriminalaca Danka Stanišića i Dejana Tubića, što je znak da je Božović već dugo u Banjaluci; Sa njima bio i Predrag Vatreš, pripadmik MUP RS, nerazdvojan sa Milovanovićem


piše: Slobodan Vasković

Mladen Milovanović, Glavni inspektor UKP-a MUP RS uhapšen je sa Milošem Božovićem, bliskim Škaljarskom klanu u "4 life", čiji su vlasnici teški kriminalci Danko Stanišić i Dejan Tubić.

Akcijom hapšenja komandovao je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, a za nju uopšte nije znao direktor Policije Siniša Kostrešević.

Milovannović je veoma blizak Kostreševiću i Glavni je inspektor UKP MUP RS.

Sa Milovanovićem i Božovićem bio je i Predrag Vatreš, zaposlen u Upravi za organizovani kriminal, koji je teretanu napustio par minuta prije akcije lišavanja slobode.

Da li će i Vatreš, nezardvojni prijatelj Milovanovića, biti, takođe, uhapšem, za sada je nepoznato.

Boravak Božovića u teretani svjedoči da se on vrlo slobodno kretao Banjalukom i da je duže vrijeme u gradu. Očito je i da je imao zaštitu u Milovanoviću, koji je veoma blizak direktoru Policije Siniši Kostreševiću.

Granula (u pozadini) u pratnji Željke Cvijanović

Ranije sam objavio niz tekstova o Danku Stanišiću i Dejanu Tubiću i njihovim kriminalnim aktivnostima i vezama. Pripadnik njihove kriminalne grupe je i Marko Granula, pratilac Željke Cvijanović.

Granula i Idiot Antonić

Granula je kum najvećeg idiota SNSD-a Momčila Antonića, koji ne skriva svoje neofašističke stavove.

Stanišić, Ćulum, pripadnik "United Tribuns" i Igor Bilbija

Stanišić i Tubić su pretukli bračni par L.D. i S.O., 26.08.2020., a video premlaćivanja sam objavio 28.10.2020. godine.

Ponovo emitujem taj jezivi video prilog.