четвртак, 8. јул 2021.

Volovska Zaprega za nezakonito odvlačenje novca iz poljoprivrednog sektora: Nezajažljivost funkcionera Crvene Sekte - Bikova Kneževića Sjekača i Kranga Maletića


Piše: Slobodan Vasković


1.

Ne postoji funkcioner Crvene Sekte koji nije gramziv do granica psihobolesti, koju su mnogi od njih poodavno prešli.


2.

Ti Sektaški Prokletnici ne znaju za granice o čemu svjedoče i dva sljedeća primjera; Riječ je o Draganu Biku Kneževiću, aktuelnom narodnom poslaniku, i Zoranu Maletiću Krangu, pomoćniku u Ministarstvu popjoprivede za resor poljoprivrede i ruralnog razvoja.



3.

I Sjekač Knežević, (kolokvijalno rečeno Volusina), donedavno je bio pomoćnik za resor veterinarstva Borisu Pašaliću, ministru poljoprivrede.


4.

Knežević je, nakon imenovanja bivšeg poslanika Nedeljka Ćorića za ministra saobraćaja, zbog čega je napustio NSRS, bio prvi na listi za poslanika u Narodnoj skupštini iz Crvene Sekte, koji ga je zamijenio.

5.

Ćorić je iz parlamenta otišao nakon što je ukrao milion KM u kampanji za lokalne izbore. Teže kazne ga je spasio Veljko Vukelić, Dodikov kum i jedan od najvećih pljačkaša RS, koji vuče konce iz Inđije.


6.

Sa pozicije narodnog poslanika ne može se ništa ukrasti, za razliku od pozicije pomoćnika ministra za sektor veterinarstva.


7.

Naučen na lagodan život, otimačinu i pljačkanje, sve sa narodnih leđa, Bik (Volusina, ako vam se više dopada) Knežević je izmolio i poziciju direktora Veterinarsko - stočarskog centra Banjaluka, nakon odlaska u penziju Milenka Šarića, donedavnog direktora.


8.

U tom centru najpoznatija životinja je Bik/Vo koji se koristi za oplodnju junica, tako da je Knežević postavljen baš gdje treba, a što se tiče pljačkanja - sitnica.


9.

Drugi parnjak u “Volovskoj Zaprezi” je Zoran Maletić, zvani Krang, savjetnik korumpiranom tompuščiću Staši Košarcu, ministru trgovine u Savjetu ministara BiH i poznatom porodičnom nasilniku. 


10.

Krang  Maletić takođe prima dvije plate, jer je, osim kod Tompuščića, uposlen i u Ministarstvu popjoprivede kao pomoćnik za resor poljoprivrede i ruralnog razvoja. 


11.

Krajem ove godine ističe mu mandat i veliko je pitanje da li će ponovo da bude izabran, jer je izgubio podršku Vojina Mitrovića, najpoznatijeg bijeljinskog preletača i Papka No1 i njegovog sina Stefana Mitrovića, koji je direktor Jedinice za koordinaciju međunarodnih projekata u poljoprivredi. 


12.

Stefan Mitrović je poznat kao direktor koji i dan danas, nakon više od tri godine, ne zna ništa o poslu koji obavlja. Zašto bi i znao, jer je nedavno postao zet Grobara Zdravstva Ranka Škrbića koji ga uči prljavim vještinama kojima ga tata nije stigao podučiti.


13.

Škrbićev zet sada sređuje i poslove iz marketinške oblasti čime se bavi i Pokopnikova kći.


14.

Vratimo se Maletiću: Na sve strane traži novog sponzora  kako bi ostao na mjestu pomoćnika ministra zbog čega su mu u Bijeljini seljaci dali jedinstven i lako prepoznatljiv nadimak - Balega!