понедељак, 26. јул 2021.

Dr Tilu Lilu Vlado Crta Đajić pokušava spriječiti novi debakl u Čelincu otimanjem 250.000 KM od te opštine u uzaludnom pokušaju da zaustavi totalno potonuće u Živo Blato, zajedno sa Sektom kojoj pripada; Nakon veselja na trgu-livadi, Crta organizuje “bunga bunga” žurku za čelnike Sekte kod dezertera Fonde


Piše: Slobodan Vasković


1.

Dr Tilu Lilu Vlado Crta Đajić postaje preskup čak i za Crvenu Sektu, naviklu da iz budžeta bilo entiteta bilo gradova i opština otima koliko hoće i kada im se prohtije; Posebno ne štede na ličnoj promociji.


2.

Tako će Crta Đajić koštati opštinu Čelinac, koja danas slavi Dan opštine i krsnu slavu Svetog Arhangela Gavrila, najmanje 250.000 KM, jer je sve podređeno promociji Dr Flexa i ostalog “klera” Sekte i njenih jadnih trabanata iz sluganske koalicije. Povod mu je Plaketa opštine Čelinac koja mu treba biti uručena.


3.

Crta Đajić već je doživio debakl u Čelincu, tokom održavanja kotlićijade (18.07.o.g.) kada je Sektaški šator zvrjao poluprazan.


4.
Ni flex tu ne pomaže, ma koliko se povuklo, pa je dr Tilu Lilu, koji je, tokom rata, dvije godine radio u Čelincu, odlučio da Dan i slavu opštine potpuno podredi sebi i pokuša spriječiti novi debakl.


5.

Stoga je naređeno načelniku Čelinca Vladi Gligoriću da angažuje čak četiri zvučna pjevačka imena - Miroslava Ilića, Radu Manojlović, Milicu Pavlović i Mišu Davidovića, ne bi li privukli narod i pokušali tom manipulacijom pokazati kako Sekta nije do grla potonula u živo blato, a sam Crta do nosa!

6.

Prije toga, dr Tilu Lilu biće dodijeljena Plaketa za izuzetan doprinos razvoju opštine koja je, inače, veoma nerazvijena.


7.
Da je razvijena, njeni sektaški kadrovi bi za stanovnike Čelinca u proteklih petnaest godina vladavine Crvene Sekte (čitaj neviđene pljačke i otimačine), izgradili bar Trg, a ne bi tako zvali livadu preko puta zgrade opštine.


Trglivada

8.

Za vrhušku Sekte, nakon dodjele Plaketa i koncerta, dr Tilu Lilu organizuje “bunga bunga” žurku u svadbenom salonu “ATOS”, čiji je vlasnik Goran Trivić, zvani Fondo.


Tu će ih zabavljati Ivana Selakov, što će koštati dodatnih 50 hiljada KM, najmanje.


9.

Kakav ljudski otpad predstavljaju Sektaši svjedoči i činjenica da se za jednu noć baca najmanje 250.000 KM u bezizglednom pokušaju da se popravi teško devastirani rejting kako Sekte, tako i Crte, a da je, istovremeno, za pomoć RVI u budžetskoj 2021., Sektaška skupštinska većina predvidjela 0%, dok je za razvoj privrede izdvojeno “enormnih” 0,8 %! Jadno i bijedno, ali tako Sekta vlada; Da napomenem da je budžet Čelinca 9,5 miliona KM.


10.

Važno je naglasiti da je Goran Trivić zvani Fondo sektaški poltron, ratni dezerter i profiter koji zajedno sa Bagrom koja je na vlasti godinama izvlači novac iz budžeta.


11.

Plaketu će dobiti i ministar poljoprivrede Boris Pašalić, poznat i kao sluga, a ponekad i otirač, Steve Mirjanića Metuzalema.


On je Plaketu zaslužio, jer je za lokalne izbore, održane prošle godine, preko opštine Čelinac oprao za Sektu i kampanju 1.050.000 KM.


12.

Pašalić je prvo prebacio cca 750 hiljada KM, a potom, kao grant, i dodatnih 300 hiljada KM.


Sa tim novcem kupili su Sektaši izbore u Čelincu.


13.

Bez obzira na preko 250.000 KM koji će biti uloženi u njegovu promociju, dr Vlado Crta Đajić je već doživio debakl, jer Sekta mora otimati i plaćati da mu i nos ne utone u živo blato. 


Uzalud su odštampali hiljade letaka (cijena 8.000 KM) kojim pozivaju na koncert i koje dijele po Banjaluci i okolnim mjestima.


14.

Sve je to uzalud - nema te ruke koja ih iz živog blata može izvući, a fantazije o tome kako su neko i nešo, a ne najobičnija Bagra, sve teže i Flex donosi. (nastaviće se)