недеља, 18. јул 2021.

Uhapšeni Glavni inspektor UKP MUP RS Mladen Milovanović dio je banjalučkog kraka Zvorničkog Kartela kojeg vode Stevanović, Mijatović, Ilić; Bio je zadužen za transporte droge preko Banjaluke i njeno rasturanje u gradu; Njegovo hapšenje trebalo bi značiti početak velike akcije čišćenja ne samo policije, već i Zvorničkih narko-bosova, kao i brojnih visokih funkcionera BiH i RS

Mladen Milovanović


Piše: Slobodan Vasković


1.

Uhapšeni Glavni inspektor UKP MUP RS Mladen Milovanović dio je Zvorničkog Kartela, kojeg vode Zoran Prokleti Lihvar Stevanović, Siniša Mijatović i Dejan Ilić.


2.

Milovanović je bio zadužen za dalji transport narkotika koji su stizali iz Zvornika. Jedan dio je produžavao ka Zapadnoj Evropi, i to veći, dok je manji dio ostajao u Banjaluci, gdje je raspačavan.

Stevanović, Mijatović, Ilić

3.

Postoji cijela zločinačka organizacija unutar MUP RS koja je štitila i štiti Zvorničke Kumove, a Milovanovićevo hapšenje trebalo bi značiti početak velike akcije čišćenja, ne samo unutar policije, već i Zvorničkih narko-bosova


4.

Milovanović je uhapšen 17.07. zajedno sa Milošem Božovićem, pripadnikom, kako se tvrdi "škaljarskog" klana, a nakon njega slobode su lišeni i viši inspektor Predrag Vatreš, kao i inspektorka Gorana Rečević, koja je bila dovođena u vezu sa narkoticima kada su “pali” insepektori, zatvoreni na dugogodišnje robije - Slavko Đurić, Ognjen Stijak, Srđan Radulović i Marko Kovačević. Oni su uhapšeni 15. I 16.10.2013. godine, a i tada sam objavio niz tekstova o njima i bio optuživan i progonjen.


Radulović

5.

Međutim, sve dođe na svoje, pa bi trebalo da bude uhapšen i inspektor Vladimir Marčeta, koji je bio dio Radulovićevog narko-klana, ali je tada izmakao.


Ostao je u MUP RS i trenutno je na poziciji iinspektora u Upravi za organizovani kriminal. I dalje radi narkotike, kao dio narkoklana.


6.

Zvornički Klan radi narkotike sa svima, tako da nije nikakvo čudo da je Milovanović uhapšen sa "škaljarcem", kao što ne bi začudilo da je lišen slobode sa nekim od "kavčana" ili narko dilera kojima komanduje NarkoBos Bojan Raonić, kojeg je Sud BiH presudio na pet godina zatvora zbog falsifikovanja dokumenata i krađe identiteta i njihove prodaje narko dilerima i drugim kriminalcima.


Raonić

7.

Raonić je pobjegao, nakon čega je postao NarkoBos, jer ima jake porodične veze u narko krugovima.


O Raoniću će tek biti riječi, ali i velikih iznenađenja za javnost, kada objavim nove podatke do kojih sam došao. I oni svjedoče da narkoBosovi kontrolišu najznačajnije institucije BiH.


8.

Stevanović, Mijatović i Ilić su usko sarađivali i sa grupom Veljka Belivuka, za kojeg su prali pare. Belivuk je osumnjičen za najmanje pet monstruoznih likvidacija, jer je sa svojom grupom konkurenciju, ili one koji su mu se zamjerili, mljeo u mašini za meso.


Belivuk

9.

Zvornički klan, koji je taj grad pretvorio u Medelin, Grad Droge, izuzetno je jak i raspolaže enormnim količinama novca, jer osim sa Belivukom, Raonićem, NarkoBosovima sa Kosova, oni su imali izuzetno veliki obim poslova i sa Slavišom Kokezom, koji se, prema beogradskim medijima, sumnjiči za pranje preko 60 miliona evra preko carina Srbije. 


10.

Mladen Milovanović, Glavni inspektor UKP MUP RS, blizak Siniši Kostreševiću, uhapšen je juče u popodnevnim časovima zajedno Milošem Božovićem, bliskim "škaljarskom" klanu.


Božović je zet Miloša Ostojića, mladića ubijenog 01.01.2019. godine.


Vatreš je, neposredno prija upada policije, napustio “4 life”, teretanu kriminalaca Danka Stanišića i Tubića, u kojoj su hapšeni, što dovoljno svjedoči o kakvim policajcima se radi.


Vatreš

11.

Vatreš je priveden nakon što sam objavio da je bio zajedno sa uhapšenom dvojicom, ali da je teretanu napustio nekoliko minuta prije upada policije.


Gorana Rečević je posljednja koja je, zasad, uhapšena. (nastaviće se)