среда, 21. јул 2021.

Mentalni Klošari i džeparoši - heroinac Igor Žunić i njegov kum Denis Pijetlović, komunalni otpad, nakon nezakonito otetih miliona, zemljišta, izgradnje zgrada, čak su i vikendice izgradili narodnim novcem

Klošatri i džeparoši sa svojom zaštitnicom


Piše: Slobodan Vasković


1.

Jednom džeparoš, uvijek džeparoš - takav mentalni sklop ne mogu promijeniti ni milionske svote novca otetog od građana.


2.

Tipičan primjer za to su derventski džeparoši i klošari Igor Žunić i Denis Pijetlović, njegov kum, koji su, zahvaljujući rektalnom alpinizmu, spremnosti na svaku vrstu zla i ogavnosti, napravili zavidnu karijeru u Crvenoj Sekti i dokopali se, kriminalnim akcijama, koje sam detaljno opisao u nekoliko prethodnih tekstova, nezakonito milionskih svota novca i brojnih nekretnina.


3.

Uprkos tome, Šljam ostaje Ološ ma koliko oteo, a biće interesantno pratiti kada će Žunić “pasti” zbog svojih heroinskih veza i, posebno, veza sa Bojanom Leginom, najvećim derventskim narkodilerom.


Bojan Legin
4.
Nakon otimanja zemljišta u centru grada za izgradnju novog stambeno-poslovnog objekta, ranije izgradnje zgrada mimo svih zakonskih normi, na kojima su uzeli milione, plus naplaćivanja zaštite pred zakonom narkodilerima i ostalim kriminalcima, Žunić i Pijetlović, favoriti notorne Željke Cvijanović, su sebe nagradili i vikendicama. Sa narodne grbače!


5.

Naravno, takvo što je bilo i očekivati od Bagre koja ima visoke funkcije u Crvenoj Sekti, a Žunić je šef Kluba poslanika Sekte u parlamentu RS, dok je nepismeni, vulgarni i nasilni Pijetlović odbornik sektaša u Skupštini grada Derventa.  


6.

Prije nekoliko godina, u prigradskom naselju Miškovci u Derventi izgrađene su tri identične vikendice. One su u vlasništvu heroinca Žunića, zaštitnika narkodilera i kriminalca i pervertita bez presedana.


7.

Žunić je i novoizabrani predsjednik Gradskog odbora Crvene Sekte u Derventi, odakle će se, najdalje odmah nakon izbora 2022. godine, preseliti u zatvor u Doboju. Detaljno su zadokumentovani njegovi brojni kriminalni akti. Posebno "žuti"!


8.

Zajedno će biti trasportovan sa svojim nepismenim kumom Pijetlovićem, direktorom firme A.D. "Komunalac”, čija vikendica je odmah do heroinca Žunića.



Treći objekat pripada, takođe, Crvenoj Bagri - Slavenu Gojkoviću, generalnom direktoru “Šuma Srpske” i odborniku u Skupštini Grada Derventa.


Gojković je pripadnik Crvene sektice, Socijalističke partije kleptomana Petra Đokića i na funkciji je i predsjednika GO SP Derventa. 


9.

Vikendice su na osami kako im ne bi niko smetao dok dogovaraju prljave poslove - od heroinskih do zločina svih vrsta, pa se morala izgraditi kompletna građevinska infrastruktura da bi mogli bez problema i brzo stizati do njih. 


10.

Kako ti zlikovci i džeparoši ne plaćaju ništa iz svog džepa, opet su zavukli ruku u “narodni džep”, pa je AD ”Komunalac”, kojim rukovodi Pijetlović, izgradio pristupni put do vikendica, vodovodnu i elektro mrežu.


Sve su to izgradili radnici AD “Komunalac” i to za vrijeme radnog vremena, a sve mašine koje su korištene za te potrebe su u vlasništvu te firme.


11.

Sav građevinski materijal za vikendice kupljen je u firmi "Polet komerc”, a plaćen je preko računa AD “Komunalac”. Ovaj “sitni” trošak potpisao je Pijetlović. 


12.

Kakav je to nenajedeni Šljam i Toksični ljudski otpad svjedoči i činjenica da Žunić, Pijetlović i Gojković nisu platili čak ni priključak za vodu AD “Komunalcu”. (nastaviće se)