понедељак, 24. октобар 2016.

Urgent/Sokolac/Ponovo nasilje u SNSD porodici: Gadafi nabija nogom, prijeti pištoljem i “šaranjem”

piše: Slobodan Vasković

Gadafi u mirnodopskom izdanju
Bojo Borovina zvani Gadafi, tajkun SNSD-a, 24.10. o.g., “nabio je iz sve snage nogom u stražnjicu Rada Dangubića, direktora ŠG Romanija”.

Prije nego je Gadafi stigao da udari nogom Dangubića, ovaj mu je bježao po kancelariji OO SNSD Sokolac, gdje je sukob počeo. 

Dangubić je utekao na vrata, ali je i Gadafi bio brz, stigao ga je pred vratima kancelarije i dobro ga, prema tvrdnjama mojih sagovornika, “šutnuo volejom u debelo meso”.

Pokušao je da interveniše Dangubićev tjelohranitelj, ali je Gadafi potegao pištolj i saopštio snagatoru da će ga “izbušiti i prebiti”, kao što ga je i ranije prebijao.

Gadafi se nije zaustavio samo na mlaćenju Dangubića, već je zaprijetio i Mirku Čoloviću riječima “Išaraću te”!

Razlog nasilju i Gadafijevom izlivu bijesa jeste postizborno raskusurivanje.

ŠG “Romanija” ne isporučuje građu Gadafijevoj firmi, jer duguje 270.000  KM zvanično. Toliko je fakturisano, a nefakturisano je još najmanje 230.000 KM.

Gadafi duguje pola miliona KM ŠG “Romanija”.

Dogovor prije izbora je bio da Gadafi, u sklopu kampanje SNSD-a, popravi seoske i šumske puteve, a da, nakon izbora, sve to fakturiše ŠG. I da se sve poravna.

Međutim, SNSD je izgubio izbore na Sokocu i sada Dangubić ne smije da primi fakture za navodnu popravku seoskih puteva, jer nije proveden tender. Počinio bi krivično djelo, još jedno u nizu.

Gadafi je bijesan, jer je, kako tvrdi, uložio svoj novac u popravku puteva, uzgred je kupovao i glasove, a sada mu ne daju građu, jer je dužan ŠG. 

Sve to dovelo je Dangubića i Gadafija na pregovore kod Čolovića u kancelariji OO SNSD Sokolac.

Pregovori nisu tekli glatko, pa je, kako sam naveo, Gadafi posegnuo za sredstvima prinude.

Kraj priči nije ovdje, jer Gadafi, vidno alkoholisan, kruži sokolačkim ulicama i po kafanama i prijeti da će se obračunati sa partnerima.