среда, 4. мај 2016.

Režimsko “Otkrovenje” po Mentalnoj Gnjidi Luki

piše: Slobodan Vasković

1.
Luka Petrović je Bolesno Smeće! Najcrnji ljudski talog, spreman na svako zlo kako bi sačuvao poziciju, koja za njega znači dokaz da je muško. Iako je riječ o Svinji. Nenajedenoj.

2.
Samo Svinja, Bolesno Smeće, može ljude, koji smatraju da imaju pravo na slobodu izražavanja, bilo mirnim demonstracijama ili na bilo koji drugi demokratski način, nazvati Izdajnicima, onima “koji podržavaju izdaju Republike Srpske”!

3. 
Luka Petrović nije Izdajnik. On je Mentalna Gnjida. I protiv takvog Smeća neophodno je izraziti Protest. Kao i protiv onih koji su dozvolili da Mentalna Gnjida, Nenajedena Svinja i Smeće, građane/narod RS, koji ne misle kao vladajuća Kasta, kvalifikuje Izdajnicima.

4.
Da ne postoji nijedan jedini razlog za Protest od onih koje je naveo Mladen Bosić, Protest mora biti održan samo zbog otvorenog pljuvanja naroda iz prljavih usta Mentalne Gnjide Luke Petrovića.

5.
Slogan SNSD-ovog Kontramitinga glasi; “Srce za Srpsku! Stop izdaji”! 
Da li to SNSD hoće reći da je “Lukino Srce", Srce tog Prokletog Bolesnog Smeća, spas Republike Srpske?! I da će Srce te Nenajedene Svinje zaustaviti neku Izdaju?!

6.
Luka Petrović, Nečovjek, ne može zaustaviti ništa; Jedino može daljim Širenjem Bolesti, Njenim Javnim Prezentovanjem, povećati odlučnost za Protest.

7.  
Luka Petrović nije izolovani režimski incident; on je njegova paradigma, živo svjedočanstvo prezira koje Režim iskazuje prema Narodu. Prezira koje iskazuje prema svakom pripadniku tog naroda koji se usudio pomisliti da vladajuća Kasta nije konstanta, već da je to Narod. 

8.
Da je vrh SNSD-a otjerao Luku Petrovića, odmah nakon njegove izjave, pokazali bi zeru obraza. Ali nisu. Otćutali su je zbog “viših ciljeva”, koji podrazumijevaju opstanak Nenajedenih Svinja, što su iznjedrile Celebralnog Masovnog Silovatelja Luku. 

9. 
Oni koji su stvorili Luku, dali mu Mač, AK-47 i Moć da ih koristi, pretvorili su Republiku Srpsku u tragično društvo, Sodomu i Gomoru, gdje se najrazvratnije perverzije i pervertiti uzdižu na nivo “nacionalnih interesa” i “branilaca nacije”. Kriminal i korupcija u tom i takvom Nedruštvu su tek fusnote.

10.
Smeće Luka njihov je prirodni proizvod. Koji je bionerazgradiv.

11.
Luka Petrović je i Mjera satrulosti Režima, koja je blizu svog maksimuma; On je i vremenska mjera trajanja tog Perverzarijuma, koja svjedoči da je pri kraju i da je u njihovom Pješčanom satu ostalo tek nekoliko zrnaca. 

12.  

Režim koji sopstveni Narod kvalifikuje Izdajnicima je već Mrtav. Samo ga treba odvući na Deponiju. Nije to previše zahtjevan posao, ma koliko Luka bilo u njegovom vrhu!