петак, 30. октобар 2015.

Živi Zid Serijskih Ubica štiti Dodika

piše: Slobodan Vasković

“Sin siti” je tek “Diznilend”, kakvo Društvo Grijeha je stvorio Milorad Dodik: na Javnom servisu Serijski Ubica je najhrabriji i najistrajniji zaštitnik Ustavnog poretka RS; U Parlamentu, njegovom vrhu, Serijski Ubica je najhrabriji i najistrajniji zaštitnik Ustavnog Poretka RS; U Vladi RS Nadzornik Serijskog Ubice Adolfa je najhrabriji i najistrajniji zaštitnik Ustavnog poretka RS; Svako ko ukaže na te činjenice Neprijatelj je RS. Jer postoji dovoljno odbačenih dronjaka SNSD-ove politike spremnih braniti takav poredak, s nadom da će jednom biti vraćeni u Glavni Tok. Uzaludna je to nada, jer kompletna politika SNSD-a je jedan jadni ofucani dronjak, sposoban jedino još za glancanje Crnih Lica Serijskih Ubica.

Živi Zid Serijskih Ubica, koji je isturio Dodik ispred sebe logičan je krešendo njegove politike kojoj je najnormalnije bilo da raznese Milana Vukelića, da likvidira Branislava Garića, da pregazi Nikolu Đurovića i ubije ko još zna koliko osoba raznoraznim progonima, pritiscima, prijetnjama…

Kompletna politika SNSD-a jeste nasilje i odbrana tog nasilja, jeste primitivizam i odbrana tog primitivizma, jeste pljačka i zaštita pljačkaša.

Kada je ubijen Vukelić, pokazali su aroganciju, tretirajući tu egzekuciju kao gaženje crva; Kada je smaknut Garić, pokazali su bahatost i brutalnost, diskreditujući i pljujući Ubijenog, štiteći Ubicu; Na kraju su mrtvog Garića “potvrdili” oslobađajući Ubicu. Najglasniji u tom oslobađanju Ubice i pljuvanju Ubijenog bili su sadašnji dronjci SNSD-ovih dronjaka. Kada su pregazili Đurovića, Ubice su ćutke sklonili, auta isjekli, svjedočenja lažirali; Bili su tako mirni, jer je Đurović bio premlad da bi bio pljuvan, ponižavan, progonjen mrtav.

Nisu samo narečeni ubijali, već i osioni, bahati, prebrzi… koji su gazili po dvoje troje namrtvo, kao što je to bilo u Doboju, Banjaluci, Trebinju. Pripadnost Kasti i Tajkunske pare oslobađali su ih svake krivice.

Gdje su tek premlaćeni, silovani,  poniženi, izbodeni…

Gdje su uništeni životi drogom, koju su dilali inspektori, i koju i dalje dilaju inspektori… Gdje su umrli od lažnih lijekova, gdje su otimani?
Kidnapera su zaštitili. Kidnapera koji je Masovni Ubica. Zaštitili su ga i Dodik i Radojičić. Kakva divna slika tog “uglađenog” Radojičića koji je na sva raznošenja, likvidacije, gaženja ćutao, na sve otmice ćutao, na sve progone ćutao. Radojičić je dronjak svih dronjaka SNSD-ove politike, mentalna ništarija koja podržava donošenje “zakonskog” okvira za slobodno djelovanje Serijskih Ubica i Masovnih Egzekutora.

Štite i Davitelje i Pedofile i Pervertite, masu Ubica i Masovnih Ubica su pustili iz zatvora, sada su im dužnici…

Tu su uvijek prljavi dronjci psihopate da zaštite te “prosrpske” postupke. Smeće.

I ništa to nije slučajno, dapače: Dodik, Serijske Ubice, Masovne Ubice, Ubice, Pervertititi, Pedofili, Davitelji… i Radojičić spremaju se da zaštite Životinjsku farmu koju su stvorili. Od Životinja i njihovih dronjaka sasvim očekivano, kao što je i svaka odbrana od njih legitimna i legalna.