недеља, 21. септембар 2014.

Režim prijeti ratom i počeo sa odmazdom; Vučićevi neprijatelji u Dodikovoj kampanji

piše: Slobodan Vasković

Milorad Dodik spreman je da izazove rat, kako bi spasao svoju kožu.

Postavljanje dvije bandere na Zlatištu iznad Sarajeva, koje liče jedino na loše urađen dalekovod, a nikako i na krst, otvoreno je izazivanje međuetničkih tenzija, raspirivanje mržnje i, što ne reći, poziva na oružani sukob.

Nema tu ni slova poštovanja prema bilo kome, riječ je o sračunatoj akciji, koja treba da izazove mržnju i krvoproliće.

To je jedini način da Dodik pokuša sačuvati vlast. Kompletna opozicija mora tome oštro da se suprostavi, kako i sami ne bi ponijeli odgovornost za njegove sulude postupke. Ukoliko se ovo divljanje nastavi, pašće mrtve glave.

Dok se nada početku međuetničkih sukoba, krenulo je premlaćivanje po Banjaluci.

Zvjerski je pretučen mladi aktivista SDS-a, koji je stajao na štandu te stranke.

Istovremeno, otvorene prijetnje fizičkim nasiljem javno su upućene preko Srne, Javnog servisa RTRS i drugih režimskih medija.

Bahati, primitivni i nasilni Režim Milorada Dodika, suočen sa izvjesnim izbornim porazom, najavio je 21.09.2014. otvoreni obračun sa svim svojim protivnicima.

Učinjeno je to preko državne agencije Srna, što je jasan znak da ta grozomorna prijetnja dolazi direktno od vladajuće oligarhije.

“Srpski sabor Zavetnici, nastojaće da u periodu izborne kampanje, javnosti Republike Srpske dostaviti niz podataka, informacija i dokaza o delovanju stranog faktora na izbore koji su pred nama, a pojedince koji rade za strane interese pozvati na javno sučeljavanje i odgovornost”, navodi Srpski sabor "Zavetnici" u otvorenom pismu građanima Republike Srpske.

To pismo ove ultradesničarske organizacije iz Beograda objavila je je Srna, prenio Javni servis RTRS, a preuzeli i neki režimski mediji.

U pismu “Zavetnici” upozoravaju “da je Srpska danas ugrožena više nego ikada, jer su predstojeći izbori idealna prilika za provođenje takozvane obojene revolucije".

Možete zamisliti - demokratski izbori za Dodika i njegove “Zavetnike” su “obojena revolucija”. Tipično za sve Režime, kao što je tipično da su ovakvi prijeteći pamfleti zadnja linija odbrane Hulja.

Kada državna agencija prenese otvorene prijeteće poruke, koje mirišu na krv, a prenese ih Javni servis, onda treba znati da je Režim spreman da oduzima i živote.

Reći da su Dodik i njegova kamarila izgubili kompas je blijedo, naspram činjenice da emituju spremnost na svako zlo, kako bi sačuvali vlast. Angažman beogradskog šljama potvrđuje to izvan svake razumne sumnje.

Dok čekamo da Srna objavi najnovije spiskove za odstrel, nije naodmet sagledati ko su “Zavetnici”.

Ta grupacija vlast u Srbiji, i tamošnjeg premijera Aleksandra Vučića, otvoreno naziva okupatorskim slugama.
Na svom sajtu objavili su pamflet pod naslovom: “Poruka Vučiću: Nijedna okupatorska vlast nije trajala doveka”!

“Srpski sabor Zavetnici podseća vladajuće strukture u Srbiji da nijedna okupatorska vlast sa svojim eksponentima nije trajala do veka i da su joj uvek pravedno sudili i vreme i ljudi”, naveli su “Zavetnici”!

Niko na ove otvorene prijetnje Režima nije reagovao, što će brutalne nasilnike ohrabriti da krenu fizički da se obračunavaju sa onim koji nisu zadovoljni načinom vladavine Milorada Dodika.

Najgore od svega je što je Dodik u svojoj kampanji angažovao najcrnji beogradski ološ. I to ne samo desničarski, već i brojne kriminalne grupe, koje RS, pod Dodikovom vlaščću, vide kao idealnu platformu za obračun sa Vučićem.

Toliko o dobrim, posebnim i specijalnim vezama Dodikovog Režima i Srbije.

P.S. Čuvajte se, Zvjeri su puštene sa lanaca!