уторак, 2. септембар 2014.

SNSD video klipom potvrdio Vaskovićevo pisanje: Dodik otpjevao svoje

piše: Slobodan Vasković

Kad ne ide, baš ne ide. A Miloradu Dodiku ovih dana nikako ne ide. Ne pomaže Ceca, ni Miroslav Ilić, a i sam Dodik pao je na top listi ispod 27 mjesta.

Njegovi IT timovi primitivne provenijencije čine sve da demantuju Dodikovo potonuće na top hit listama i činjenično stanje koje kaže da je narod odlučio da mu okrene leđa.

Tako su na Yuo Tube emitovali snimak, kojim navodno dokazuju kako je Dodik odlično primljen na Kočićevom zboru na Manjači.

Pozivam vas da požljivo pogledate video zapis, koji su postavili malobrojni fanovi oronule zvijezde naše političke estrade.

Izvjesno ćete primjetiti da okupljeni narod ne zarezuje ni Dodika ni njegovu pjesmu „ni za suvu šljivu“, da nema nikakve euforije, da ne pjevaju sa njim, već da okreću glavu od njega, dosađuju se, zgledaju u čudu i jedva čekaju da prestane.

Kada je konačno prestao, a mikrofon preuzela legendarna Ćana, koja je pozdravila rukovodstvo SDS-a i njihovog predsjedničkog kandidata Ognjena Tadića, došlo je do erupcije oduševljenja i nastupilo je pravo, istinsko narodno veselje.

Dodik je vidno ljut napustio šator i doživio žestok poraz od Tadića, u njihovom prvom javnom duelu.

P.S.
Najiskrenije se zahvaljujem mojim fanovima unutar SNSD-a, koji su objesili ovaj video klip, kako bi potvrdili moje pisanje o Dodikovom fijasku na Manjači. Pratite me i dalje, jer večeras idu nove informacije o Cecinom kocertu, finansiranom zelenaškim parama u ime institucije predsjednika RS.

Video: Dodik falširao i dosađivao narodu na Manjači